Search
Close this search box.

20 Legjobb Ruha Márka – Ruha Márkák

ruha márkák

A női ruha márkák kifogyhatatlan tárháza között megannyi fantasztikus nevet találni. Olyan neveket, amelyek túlzás nélkül divatot teremtettek, történelmet írtak, és ma is változatlanul diktálják a trendeket. A világ legikonikusabb hírességei, sztárjai, fontos politikai vezetői és közszereplői is előszeretettel viselik ezeket a márkákat, legyen szó exkluzív, sportos vagy fast-fashion ruhadarabokról. Mai cikkünkben a luxus ruha márkák és pénztárcabarát márkák világába kalauzolunk, és megnézzük közelebbről, hogy melyek is azok a nevek, amelyek nemcsak világhírűek, de minőségi, darabokkal kényeztetik a divatvilág rajongóit. Ha érdekel, hogy mit is rejteget a legjobb ruha márkák listája, olvass tovább és tudj meg többet olyan legendás márkák történelméről, mint a Chanel, a Christian Dior vagy a Hermes, de olyan márkák, mint a Zara és a Nike is tartogat izgalmas tudnivalókat!

20 Ruha Márka – A Legjobb Ruha márkák a világon

Míg néhány márka kreációiról csak álmodozunk, a listánkon szereplő márkák mind-mind fontos szerepet töltenek be a divat világában. A neves tervezők által piacra dobott méregdrága kollekciókat rengeteg más ruha márka használja inspirációnak, így ezek a márkák még akkor is hatással vannak az öltözködésünkre, ha nem is kifejezetten tőlük vásárolunk.

Az alább következő legjobb ruha márkák listája úgy állt össze, hogy mind drága ruha márkák, mind pénztárcabarát alternatívák helyet kaptak rajta. A luxusmárkák mellett, amelyek többszáz, többezer vagy éppen többtízezer dolláros költségvetést igényelnek, akár csak egy ruhadarab megvásárlása esetén is, helyet kaptak olyan megfizethetőbb, de minőségi ruha márkák is, amelyekbe a legalapvetőbb plázákban is belebotlasz.

Ha érdekel, hogy mi tette naggyá a világ legjobb ruha márkáit, milyen munka folyik a háttérben, milyen anyagokat használnak fel a ruhák gyártásához és egyáltalán, milyen stílusba illeszthetők be a divatshow-k kifutóján ünnepelt kreációk, tarts velünk! Az alábbiakban mindenre fény derül és természetesen arra is, hogy milyen áron állítható össze egy teljes szett, ha ezek a márkák boltjából szeretnél felöltözni!

1. Dolce & Gabbana

italian fashion brands

Az első ruha márka nem más, mint a Dolce & Gabbana. Ezt az olasz luxus divatházat 1985-ben alapították Legnano városában Domenico Dolce és Stefano Gabbana olasz tervezők. A márka a drága ruha márkák közé tartozik, és erőteljesen diktálja a divatot. Múzsái közé tartoznak olyan hírességek, mint Sophia Loren vagy Madonna, jelenleg Kim Kardashian és Kylie Jenner a márka reklámarcai, akikkel közös kollekciót is piacra dobtak.

A márka leginkább arról ismert, hogy a divatot arra használja, hogy kiemelje a női magabiztosságot. A fekete, a párducminta, de a világos és virágos minták is ugyanúgy megtalálhatók a Dolce & Gabbana kollekciójában. A Dolce & Gabbana többek között olyan anyagokat használ a ruhák elkészítésére, mint a brokát, a poplin, a georgette, valamint a sifon.

A Dolce & Gabbana ruházatában bőven találni érzéki, kifinomult ruhadarabokat és formabontó táskákat, kiegészítőket. A DG Logo Bag az egyik legnépszerűbb táskájuk, amelyek már akár 1000 dollár alatt megvásárolható. A legolcsóbb ruha 1,245 dollár, míg jelenleg a legdrágább a KIM DOLCE&GABBANA kollekciójának lenyűgöző darabja, a 90,900 dolláros kristályokkal díszített maxi ruha.

2. Giorgio Armani

italian fashion brands

Folytatódjon a női ruha márkák listája az 1975-ben alapított Giorgio Armani olasz divatmárkával, amely már generációk óta diktálja a trendeket. A márkát Giorgio Armani alapította, aki először mint asszisztens, majd a későbbiekben független ruhatervezőként hozta létre korszakalkotó márkáját.A Giorgio Armani ruhákat és kiegészítőket leginkább a letisztult elegancia, a gondos megmunkáltság és minőség jellemzi.

Az Armani világszinten egy birodalmat hozott létre. Filozófiája nem más, mint az, hogy igazi vásárlókra, igazi emberekre készíti kreációit, és ez tökéletes megmutatkozik az Armani kollekciókon. Túlzásoktól mentes, letisztult ruhadarabok ezek. A finoman omló anyagok, szövetek, selymek kellemes színekkel és diszkrét mintákkal társulnak, így könnyedén beilleszthetők a hétköznapi ruhatárba.

Az árazást illetően az Armani a luxusmárkák közé tartozik, és ez kétségkívül az árcímkéken is meglátszik. A legolcsóbb oszmán szövetből készült ujjatlan nyári felső 445 dollárba kerül, a ruhák leginkább 2000 és 5000 dollár között mozognak, de találni 27 000 dolláros ruhát is a kínálatban.

3. Prada

italian fashion brands

Az olasz ruha márkák és a luxus ruha márkák másik világhírű neve a Prada. A Prada luxusruházati márka története 1913-ig nyúlik vissza és Mario Prada alapító nevéhez fűződik. Legyen szó elegáns kézitáskáról, cipőkről, vagy ruhákról, ha a klasszikus elegancia a gyengéd, a Prada páratlan darabokat kínál.

A Prada már a kezdeti időszakban is hatalmas népszerűségnek örvendett, hiszen Európa szerte gyorsan elterjedtek a márka klasszikus, verhetetlen minőségű ruhadarabjai. Például a márka kabát kínálatát elnézve vehető észre, hogy mennyire időtálló darabok ezek. Az elegáns szabású kasmír, szövet, mohair, gyapjú és egyéb anyagokból készült kabátok, zakók selyem és csipke ruhák, a márka legikonikusabb darabjai.

A Prada exkluzívítását magas árainak is köszönheti, így nem véletlen, hogy a márka folyamatosan emeli az árakat. A márka többezer dolláros ruhákat és táskákat kínál. Az eddigi legdrágább Prada kézitáskaként számon tartott Brandy Top Handle 2 luxustáska egzotikus struccbőrből készült és 10,000 dollárért vásárolható meg.

4. Ralph Lauren

ruha márka

Ralph Lauren a világ egyik vezető divatmárkája, amelyet Ralph Lauren alapított az 1960-as évek végén. A márkára jellemző a letisztultság, az elegancia és az időtlen stílus, amelyek a márka különböző kollekcióiban tökéletesen tükröződnek.

A Ralph Lauren ruha hatalmas termékskálával rendelkezik, ruhák széles választéka kínálkozik fel a divat szerelmesei számára. Ezen kívül természetesen különböző kiegészítők, táskák és cipők is megtalálhatók a Ralph Lauren termékek között. A márka öltözékei között megtalálhatók az ikonikus logóval ellátott pólók, a letisztult zakók és a sportos női ruhák.

A Ralph Lauren stílusa mindig is az amerikai életmódra épült, amely az egyszerűséget és a minőséget helyezi előtérbe. Az elegancia, a letisztultság és az időtlen stílus mindig is a cég védjegye volt, és ez a mai napig is így van. A Ralph Lauren a megfizethetőbb ruha márkák közé tartozik, az árak jóval 500, és rendszerint 1000 dollár alatt mozgolódnak.

5. Christian Dior

ruha márkák listája

A drága ruha márkák listája következő szereplője a Christian Dior. Ez az világhírű divatmárka a divat világ egyi legmeghatározóbb neve. Az 1947-ben alapított márka a kezdetektől fogva és azóta is szüntelenül az elegáns, nőies és időtálló divat megtestesítője. A Dior márkát olyan ikonikus ruhaköltemények tették híressé és emelték ki a többi ruha márka közül, mint az “New Look” kabát és a “Bar” zakó. 

A Dior ruhákat elnézve gyorsan észrevehető, hogy stílusukat a letisztult elegancia, az időtlen nőiesség és a csillogás jellemzi. A ruhák a legjobb minőségi anyagokból készülnek. Az organza, a selyem és az atlasz anyagok mellett a gyönyörűen megmunkált csipke, valamint a feltűnő strasszok is gyakran előfordulnak.

Luxus márka révén a Christian Dior nem a pénztárcabarát ruha márkák közé tartozik. A zakók és kabátok 3000 és 5000 dollár körül mozognak, a ruhák is ebbe az árkategóriába illeszkednek be. Kreatív igazgató ás tervező Maria Grazia Chiurri aki az olasz eleganciát is belecsempészte a francia divatház stílusába.

6. Louis Vuitton

ruha márkák listája

Louis Vuitton a divatvilág egyik legismertebb márkája, amelyet az 1800-as évek végén alapítottak Párizsban. A cég eleinte a magas minőségű bőráruiról és utazási kiegészítőiről volt híres, mára pedig a divat világát is meghódította. A márka elegáns, időtlen stílust képvisel, amelyet a kiváló minőségű anyagok és a precíz kidolgozás teszi egyedivé. Nem véletlen tehát, hogy a Louis Vuitton ma is a minőségi ruha márkák közé tartozik. 

Az ikonikus LV monogramos minta a divatvilágban szintén nagyon ismert, és mára már védjeggyé vált. A cég ruhakollekcióiban a magas minőségű selyem, kasmir és bársony anyagok mellett szívesn visszanyúlnak a kezdetekhez és használnak bőr elemeket a ruhákon és kiegészítőkön egyaránt.

A ruhák árát számos tényező befolyásolhatja, mint például a ruha típusa, a használt anyagok minősége és mennyisége, a kidolgozás komplexitása. De általánosságban elmondható, hogy a Louis Vuitton azok a luxus ruha márkák közé tartozik, amelyek többezer dollárért kínál egyei tervezésű exkluzív ruhadarabokat.

7. Yves Saint Laurent

Az Yves Saint Laurent is a legjobb ruha márkák közé tartozik. A márkát Yves Henri Donat Mathieu-Saint-Laurent tervező alapította 1961-ben. A kezdetektől fogva a francia divatház elkötelezetten dolgozik az exkluzív és egyedülálló ruhadarabok létrehozásán. Ami ezeket a ruhákat igazán kiemeli a tömegből az nem más, mint a klasszikus elegancia és modernitás fantasztikus találkoztatása. 

Yves Saint Laurent egyik fő törekvése mindig is az volt, hogy ruhákat a női test előnyeit kiemelő vonalvezetéssel és kifinomult megoldásokkal tervezzék meg. Az elegáns vonalak és drámai elemek egyaránt felfedezhetők ezekben az ruhakreációkban, így nem véletlen, hogy számos híresség részesíti előnyben a YSL ruhákat a vörös szőnyegen.

Az YSL ruhák nagyon jó minőségű anyagokból készülnek, nem beszélve a precíz és gondos kidolgozásról. A ruhák átlagosan 2000 és 6000 dollár között mozognak, a könnyed esésű anyagokból készült blúzok és ingek azonban már 1000 dollár alatt megvásárolhatók. 

8. Versace

italian fashion brands

A Versace ruha márka 1978-ban született meg, alapítója a tragikus sorsú Gianni Versace volt. A márka már a kezdetektől fogva a csúcskategóriás, látványos ruhadarabok és kiegészítők gyártásáról volt ismert, és nem utolsó sorban magas árairól, ami igazán exkluzívvá teszi a Versace nevet.

Olyan hatalmas népszerűségnek örvendő sztárok neve fűződik a Versace márkához, mint például Jennifer Lopez, Paris Hilton vagy Gigi Hadid, ennek köszönhetően is a márka generációkat vonz be. A dicséret azonban legfőképpen a tervezőket illeti, hiszen az extravagáns kreációt egyedülállóvá teszik a márkát.

A Versace női ruhák 1000 és 5000 dollár között mozognak. A kínálatban találni letisztult, egyszerűbb szabású ruhákat is, amelyek időtállóak, de szép számmal találni extravagáns, harsányabb színekben pompázó darabokat is, ilyen például a Medusa ’95 bársony kapucnis kezeslábas.

9. Chanel

ruha márkák listája

A női ruha márkák listája sosem lehetne teljes a Chanel nélkül. A dizájner márkák közül a Chanel az egyik csúcskategóriás ruha márka és egyben a legismertebb is. amely a klasszikus elegancia jegyében kínál lenyűgözőbbnél lenyűgözőbb ruhadarabokat.

A Chanel ruha kollekciói időtállóságot képviselnek, stílusukra leginkább az egyszerűség, a letisztultság és a klasszikus szépség egyesül. A francia márkát 1910-ben alapította Gabrielle “Coco” Chanel, aki mint egyéniség, mint tervező a világ legikonikusabb divatszemélyiségei közé tartozott.

A Chanel ruha kollekciókban fellelhetők a híres Chanel jelképek, mint például a kis fekete ruha, a bársonykabát, a kétcsíkos blézer és a gyöngyékszerek, amelyek a klasszikus elegancia tagadhatatlan megtestesítői. Lévén egy luxusmárka, a Chanel árai épp hogy nem a csillagos eget súrolják, a Chanel Flap Bag ára például már a 10 000 dollárt is elérte.

10. Valentino

Az olasz ruha márkák másik kiemelkedő neve nem más, mint a Valentino. A márka története 1960-re nyúlik vissza, amikor a Milánóban élő Valentino Clemente Ludovico Garavani megalapította a márkát. A fiatal korosztálytól az idősebbekig a Valentino generációk óta diktálja a trendeket a luxus divat világában.

A Valentino ruhákat a kifinomult, pontos tervezés emeli ki a divatvilág egyéb márkái közül. Nem beszélve az ikonikus lánc mintáról, ami a Valentino névhez nőtt. Az ikonikus tervezésű gyapjú és selyem keverékéből készült rövid ujjú ruhák Valentino ruhák vagy földi érő testhezálló fekete Valentino estélyikhez nehezen találni foghatót.

A márka árazását elnézve, mindenképp az exkluzívabb, drágább ruhamárkák közé kell sorolnunk. A ruhák ára 3500 dollárról indul, míg a legdrágább darab jelenleg a 18000 dolláros Tulle Illusione hímzett rövid ujjú arany színű ruha, amely flitterekkel és egyéb apró elemekkel díszített. De hasonló árazású a pink Crepe Couture hímzett ruha is, amely felér egy művészeti alkotással.

11. Gucci

A Gucci a legismertebb és legelismertebb drága ruha márkák egyike. A márka 1921-ben alakult az olaszországi Firenzében, alapítója Guccio Gucci. A gazdag múlttal rendelkező márka az idők során az exkluzív luxusruhák és kiegészítők egyik divatot diktáló globális márkájává vált.

A Gucci világszerte híres exkluzív ruháiról, amelyek elegánsak, modernek és stílusosak, és gyakran megtalálhatók bennük a márka jellegzetes, könnyen felismerthető mintái és logói. Az egyedi tervezések, az innovatív színek és a szokatlan anyagok találkozása alkotja a Gucci egyedülálló stílusát, amihez nincs fogható. A márka ugyanakkor méltán híres a minőségi anyagok használatáról, valamint azok precíz kidolgozásáról is.

A Gucci divatház a luxus divatvilág vezető márkái közé tartozik, így nem véletlen, hogy a ruhák árazása meglehetősen magas. Nehezen találni 1000 dollár alatti ruhadarabot, átlagosan véve a Gucci kreációk többezer dollárba kerülnek. A legdrágább Gucci ruha jelenleg 6500 dollárba kerül.

12. Burberry

ruha márkák listája

A Burberry ruha márka a világ egyik vezető luxus divatmárkája. Ezt az angol márkát 1856-ban alapította Thomas Burberry, aki egyben a kaftán anyag feltalálója is volt. A Burberry stílusát az időtlen elegancia és a modernizmus keveréke jellemzi, aminek köszönhetően számos híresség is a tervező is előszeretettel viseli a Bubrerry ruháit és kiegészítőit.

A Burberry klasszikus stílusa a jellegzetes kockás mintájáról ismert, amely időtlen eleganciát sugároz. Nehezen találni minőségben, anyagban és kidolgozásban hasonlót az ikonikus Burberry kabáthoz, amelynek ára átlagosan 1000-1500 dollár között mozog.  Azok, akik az egyszerűséget, az eleganciát és a kifinomultságot keresik, a Burberry kínálatában biztosan megtalálják a megfelelő darabokat.

A Burberry ruhái és kiegészítői kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak. Ugyanakkor, nem titok, hogy a Burberry tervezői mindig is különös figyelmet fordítottak arra, hogy a ruhák kidolgozása a legmagasabb színvonalat hozza.

13. Hermes

A luxus ruha márkák listája kötelező szereplője az Hermès. Ezt a  francia luxus divatmárkát 1837-ben alapították, és azóta is az elegancia, az időtlen stílus és a kiváló minőség jelképeként él a köztudatban. A márka elsősorban bőráruk, ruházatok, kiegészítők, parfümök tervezésével foglalkozik, és az egész világon nagy elismerést élvez a kifinomult, elegáns és precízen kidolgozott termékeinek köszönhetően.

Az Hermès ruházatában a minimalista stílus és az elegancia dominál. A kollekciókat leginkább a tiszta vonalakat és a klasszikus formák jellemzik, amelyek időtlenek, elegánsak és egyedülállóak. Makulátlan minőségű anyagokból készülnek ezek a kreaciók, de a funkcionalitás is fontos szerepet kap. Az Hermès ruhák megalkotásánál  nem csak a megjelenés, de az anyagok kényelme és tartóssága is kulcsfontosságú. 

Bár az Hermès márka leginkább birkin táskáiról híres (ezek a táskák a létező legdrágább táskák közé tartoznak), a ruházati cikkek is igencsak borsos áron érhetők el. A ruhák és szoknyák esetében az árak leginkább 1500 és 5000 dollár között mozognak, de már 600 dollárért is találni néhány egyszerűbb, de stílusos és időtálló darabot.

14. Michael Kors

A legjobb ruha márkák közé sorolható a Michael Kors is, amelyet az 1980-as években alapított az akkor még fiatal Michael Kors divattervező New Yorkban. Kors már fiatalon elkezdett divattervezéssel foglalkozni, és már tizenévesen különböző divatbemutatókon és versenyeken vett részt. Nem véletlen tehát, hogy a Michael Kors ma is ekkora népszerűségnek örvend. 

A ruhák a modern, trendi és egyben elegáns stílus jegyeit hordozzák magukon, és általában a fiatalabb, dinamikusabb nők viselik őket előszeretettel. Amellett, hogy a tervező nagy hangsúlyt fektet a részletekre és a kifinomult kidolgozásra, a ruhák remek minőségű anyagokból készülnek.

Emellett, a Michael Kors ruhákon látható, hogy a tervező szeret játszani az anyagokkal és az alkalmazott technikákkal, így a kollekcióiban számos váratlan megoldással is találkozunk. A ruhák ára a minőségi ruha márkák közül a megfizethetőbb kategóriába tartozik, ugyanis párszáz dollárért már össze tudunk állítani egy Michael Kors szettet.

15. Emporio Armani

Az Emporio Armani ruha márka az olasz divatmárka, Giorgio Armani része, amely 1981-ben debütált a piacon. Az Emporio Armani az Armani márka sportosabb, fiatalosabb vonala, amely elegánsabb stílusú ruhákat, cipőket, órákat és kiegészítőket kínál a fiatalabb, trendkövető vásárlóknak. 

Ezek a ruhadarabok az elegáns és modern stílus találkozásából születnek, követve az aktuális divatot. Elnézve a kollekciókat, leginkább az egyszerűség, a minimalizmus, a visszafogottság az, ami jellemzi ezeket a ruhákat. Az Emporio Armani ruhák és kiegészítők készítése során a divatház olyan anyagokat használ, mint a selyem, a pamut, a gyapjú vagy a bőr. Műszálas anyagok is részei a kollekcióknak, amelyek kiváló minőségűek és tartósak. 

A márka nemcsak tervezésben célozza a fiatalabb vásárlókat, de árazásban is. Ezek a darabok ugyanis sokkal megfizethetőbbek, mint a Giorgio Armani ruhák. 200 és 400 dollár között már találni felsőket vagy szoknyákat, nadrágokat, 1000 dollár alatt pedig már egy zakóból és nadrágból álló kosztümöt is összeállíthatsz.  

16. Zara

Egy másik kiemelkedő név a női ruha márkák közül a Zara, amely egy sokkal megfizethetőbb, pénztárcabarátabb alternatívát nyújt. A Zara-t 1975-ben alapította Amancio Ortega. Bár a Zara nem luxus a luxus ruha márkák kategóriába sorolható, a kínálatban találhatók nagyon jó minőségű darabok. Főként a kosztümök, irodai, illetve utcai visele kedvelőienek nyújt stílusos ruhákat.

Fast fashion ruha márkához híven, a Zara minden szezonban új kollekciókkal kényezteti vásárlóit. Ezek jellegzetesen stílusosak és trendkövetők, így biztos lehetsz benne, hogy a Zara-ból öltözködve a legújabb divat szerint készült ruhákat viseled. Mindezt pedig anélkül, hogy bankot kellene robbantanod. Ezek a ruhák aligha drágábbak 100 dollárnál, mégis divatosak és igényesek. Fantasztikus nyári vászon ruhákat, selyem ingeket, szövet blézereket találsz a Zara-ban megfizethető áron. 

17. Fendi

italian fashion brands
Photo: Flaunt

Az Adele és Edoardo Fendi által 1925-ben Rómában alapított Fendi az évek során a római gyökereihez szorosan kapcsolódó kézművességéről és innovációjáról híres luxusmárkává nőtte ki magát. Ma, lassan 100 évvel később, a Fendi minőségű ruha márkák egyike, amelyet egyben jellemez a hagyományok tisztelete, a kísérletezés és a merész kreativitás. Az eredmény? Egy egyedülálló ruha márka, amely sosem mulaszt el lenyűgözni.

 A Fendi ruhákat a luxusérzet és elegancia jellemzi, időtálló stílust és prémium minőséget kínálnak a vásárlóknak. Kevesen tudják, de a tervezők a világ különböző részeiről gyűjtik az inspirációt a ruhák megalkotására, amelyet később fantasztikus minőségi anyagokból készítenek el, kifinomult technológiát alkalmazva.

A kínálatban találni letisztult, visszafogott ruhákat és teljesen monogramozott darabokat is. A ruhák között találhatók olyan páratlan minőségű kiegészítők is, mint sálak, kesztyűk, sapkák. Az ruhák nagy része többezer dollárba kerül, a legdrágább ruha a 14000 dollárt is eléri.

18. Nike

Ha sportozati és szabadidő ruha márkák érdekelnek, az első, ami sokunknak eszünkbe jut az nem más, mint a Nike. Bár legtöbbször talán a cipők kapcsán vesszünk fontolóra a Nike termékeket, de a márka fantasztikus sport ruházatot is kínál azok számára, akik stílusos és kényelmes ruházatot keresnek. A Nike amerikai cég 1964-ben alakult és szinte azonnal forradalmasította a sportruházat piacát.

Az innovatív megoldásoknak köszönhetően a Nike ruhái és kiegészítői rendkívül kényelmesek, strapabíróak, és nem utolsó sorban stílusosak is. Az új kollekciók úgy lettek megalkotva, hogy a darabok biztosan a legmagasabb komfortérzetet nyújtsák, illetve javítsák a sportolók teljesítményét. Ehhez a márka légáteresztő, víztaszító felületű, illetve UV védelemmel is rendelkező anyagokat használ a ruhák elkészítéséhez.

Az árkategória a Nike esetében is remek, egy megfizethető, pénztárcabarát ruházati lehetőséget nyújt azok számára, akik szeretnék összekötni a sportot és a stílust. A Nike legdrágább ruházati termékei általában a sportolóknak szánt kollekciókhoz tartoznak. Az árak a kollekciók és a termékek típusa szerint változnak, de ha a legdrágább Nike ruházati termékeket nézzük, ezek ára az 500 és 1000 dollár közötti árkategóriába sorolható.

19. Lululemon

A minőségi ruha márkák listánkról nem maradhat le a Lululemon sem, főleg a sportruházat kategóriáját véve alapul. A Lululemon Athletica egy remek minőségű sportruházati márka, amely 1998-ban alakult Kanadában. A Lululemon a divat és a funkcionalitás találkozása.A márka termékek között megtalálhatók a leggingsek, sportmelltartók, felsők, illetve kiegészítők.

Ezeket a ruhákat olyan innovatív technológiák felhasználásával készítik, amelyek garantálják a kényelmet, az tartósságot és a magasabb teljesítményt. Az anyagok légáteresztők, nedvességelvezetők és rugalmasak, így bármilyen sportot is űzz, a kényelem miatt nem kell aggódnod.

A ruhák árát tekintve, a Lululemon a felsőbb kategóriába tartozik, ugyanis a márka által kínált ruhadarabok többszáz dollárba kerülnek. A korábban említett Nike árazásával összevetve, a Lululemon árai jóval magasabb. A márka leginkább a leggingsekről híres, ezek ára pedig a 300 dollárt is elérik.

20. Guess

Most pedig jöjjön a női ruha márkák listánk utolsó szereplője, a Guess. A Guess-t 1981-ben alapították a Marciano fivérek, akik Dél-Franciaországot elhagyva az amerikai álom megvalósítása felé vették az irány. Rövidesen ruha márkát alapítottak, amely azóta is a divatvilág meghatározó nevének számít.

A Guess márka az elegancia, a trendiség és az önkifejezés szimbóluma lett. A divatvilág folyamatos változása miatt a Guess folyamatosan új és innovatív ötleteket dolgoz ki, hogy az éppen aktuális divatirányzatoknak megfelelő ruhadarabokat és kiegészítőket tervezzen.

Elegáns alkalmi ruhák széles választékában gyönyörködhetsz a Guess kínálatot végignézve, de stílusos hétköznapi ruházatból is bőven találsz. Az árak változóak és ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy a női ruhák árai 100 dollár alatt kezdődnek, a legdrágább pedig 700 dollár. Hasonló a helyzet a toppok esetében is, ezek 30 és 300 dollár körül mozognak. 

Összefoglaló: Női Ruha márkák

Az utóbbi években a női divatvilág változatosabb és izgalmasabb, mint valaha, és úgy gondolom, hogy ezt a cikkünkben felsorolt márkák egyértelműen igazolják. Legyen szó egy közel száz éves ruha márkáról vagy újról, a fent említett nevek mind-mind ikonikus kreációkkal kényeztetik a ruhák szerelmeseit. Mint láthattad, egyes márkák, mint például a Chanel vagy a Giorgio Armani inkább a klasszikus elegancia kedvelőinek kínál fantasztikus darabokat, míg az olyan márkák, mint a Gucci vagy Versace a bátrabb vásárlóréteget elégítik ki.

De mi is teszi a legjobbá ezeket a márkákat? Mitől lesz egy ruha márka a legjobbak egyike? A kreatív tervezés, az anyagok minősége, az odafigyelés, a gondos és precíz kivitelezés, a tartósság és időtállóság mind-mind közrejátszik. Nem véletlen tehát, hogy a fenti listán szereplő márkák kiemelkednek a piacon fellelhető női ruha márkák közül, ezek ugyanis garantáltan az összes kritériumnak eleget tesznek.

Pin: Minőségi ruha márkák

20 Legjobb Ruha Márka – Ruha Márkák
Spread the love
Scroll to top

You cannot copy content of this page