Rólunk

Üdv a Mira Magazin oldalán! Oldalunk 2022-ben indult azzal a céllal, hogy kitöltsük az internet magyar nyelvű szobájának falán a réseket. A cél abból a felismerésből született, hogy nagy a hiány az online világban magyar nyelven, és ezen szeretnénk változtatni. Online magazinunk különböző tematikákat fed le az utazástól a gasztróig, és az életmódtól a történelemig.

A Mira Magazin a Mira Digital részese amely 10 különböző weboldalnak tulajdonosa. Jelen weboldalunkat leszámítva minden oldalunk angol nyelven fut, és valójában, bár a csapatunk fele magyar, csak egyik írónk él Magyarországon. A Mira Digital csapata Olaszországban, Angliában, Erdélyben, Amerikában és Kenyában él, és így építjük digitális világunkat immár 4 éve.

Mira Digital oldalak

Italy Best

Europe Dishes

Wandering Zone

#bossladywannabe

Fashion Fabrique

Eatalian Cooks

Mira Organics

She Go Wandering

Oldalainkra tapasztalt írók és szakemberek írnak. A Mira Magazinon megtalálható cikkeink java része az angol oldalaunkon is megtalálható, attól függően milyen tematikába tartoznak. A Mira Digtal (és hozzátartozó weboldalak) illeteve a Mira Organics tulajdonosa, és az Eatalian Cooks társtulajdonosa, D. Helga a Mira Magazin tulajdonosa. Társtulajdonos: B. András.

Iróink között szerepel Nagy Ágota Gabriella és Szabó Emese.

Együttműködések esetén kérünk írj nekünk a info@miramagazin.com email címen!

Spread the love
Scroll to top