Search
Close this search box.

Legjobb Netflix Vígjátékok

legjobb Netflix Vígjátékok

Kíváncsi vagy, hogy melyek a legjobb Netflix vígjátékok? Ha úgy érzed, hogy itt az idő egy kis kikapcsolódásra és önfeledt nevetésre, a Netflix szolgáltatásában számtalan remek filmet találsz, amin könnyesre nevetheted magad. Hollywoodi romantikus vígjátékok, családi vígjátékok, pikáns komédiák vagy éppen Jim Carrey ikonikus filmjei közül válogathatsz, a lehetőségek tárháza szinte kifogyhatatlan. Azért viszont, hogy segítsünk megtalálni a legjobb filmeket, összeállítottunk egy vígjáték Netflix listát a legszórakoztatóbb komédiákkal. Vágjunk is bele!

A legjobb Netflix Vígjátékok

Mielőtt azonban közelebbről is megnéznénk a témát, ne hagyd ki a legjobb netflix vígjáték sorozatokat, Netflix romantikus vígjáték filmek listáját sem. Előljáróban néhány szót ejtsünk arról, hogy mi alapján is állítottuk össze ezt a gyűjteményt. Az egyik fontos szempont mindenképp az volt, hogy a listán szereplő vígjáték filmek Netflix szolgáltatásban népszerűek legyen.

Természetesen, nehezen beszélhetünk vígjátékokról olyan nevek említése nélkül, mint az előzőleg is emlegetett Jim Carrey vagy éppen Adam Sandler, Adam DeVine és Jason Segel. Ha ezeket a neveket látod a szereplők listáján, akkor biztos lehetsz benne, hogy a szórakozás garantált. De hogy a színésznők közül is említsünk párat, Jennifer Aniston és Cameron Diaz sem okozott soha csalódást amikor vígjátékokban tűntek fel.

Most viszont minden további nélkül, lássuk, hogy melyek azok a Netflix vígjátékok, amelyek szuper kikapcsolódási lehetőséget kínálnak, ha feldobnád a hangulatot egy hosszú nap végén vagy egy lusta hétvégén. Ha bekészítetted a popcornt, jöjjön a legjobb Netflix vígjátékok listája!

1. Grown Ups 1,2 – Nagyfiúk

legjobb Netflix Vígjátékok

Megjelenés: 2010 és 2013
Fő szereplő(k):
Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock
IMDB értékelés:
5.3

A legjobb Netflix vígjátékok listánk nem is kezdődhetne mással, mint a többek között Salma Hayek, Adam Sandler, Rob Schneider, Chris Rock és David Spade főszereplésével hatalmas sikert arató Nagyfiúk. A film első része 2010-ben látott napvilágot, majd ezt követte a 2013-ban a Nagyfiúk második része.

A történet középiskolai 5 barát fergeteges kalandjait meséli el, miután az egykori kosárlabda edző temetésének alkalmával újra, már felnőttként találkoznak és elhatározzák, hogy a régi idők emlékére együtt töltenek egy hétvégét. Természetesen csatlakoznak hozzájuk családjaik, feleségek, barátnők, gyerekek.

A közös hétvége alatt viccesebbnél viccesebb szituációk bontakoznak ki. Ezt a történetet gördíti tovább a Nagyfiúk második része, amely még több nevetést, még több elképesztően abszurd helyzetet mutat be. És hogy kerül a szarvas a hálószobába? A Nagyfiúk világában még ezen sem lepődünk meg.

2. Red Notice – Különösen veszélyes bűnözők

Megjelenés: 2021
Fő szereplő(k):
Dwayne Johnson, Ryan Reynolds, Gal Gadot
IMDB értékelés:
6.3

Egy másik fantasztikus vígjáték Netflix szolgáltatásban a Különösen veszélyes bűnözők. A 2021-ben kiadott film a Netflix legjobb vígjáték listán az egyik leglátványosabb. Főszerepben Ryan Reynolds, Gal Gadot, és Dwayne Johnson triót láthatjuk. Johnson (Hartley) egy FBI ügynököt játszik, Gadot (Black) meg Reynolds (Booth) pedig képzett műalkotás tolvajokat, akik 3 ékszertojást próbálnak megszerezni a dúsgazdag egyiptomi milliomos számára.

Hartley kezdetben ebben próbálja megakadályozni őket, a történet viszont bonyolódik: Hartley maga is a gyanú árnyékába keveredik és Booth-tal együtt börtönben köt ki. Eközben Black már megkaparintja az egyik tojást. Kezdeti veszi a kaland, akció és üldözés, ami egész Európán átível. Mindez pedig Ryan Reynolds-ra és Dwayne Johson-ra jellemző humorral fűszerezve. De hogy ki kivel is játszik össze igazából és hogyan változnak az erőviszonyok közel 120 perc alatt, az a filmből kiderül.

3. Vacation – Vakáció

legjobb Netflix Vígjátékok

Megjelenés: 2015
Fő szereplő(k):
Ed Helms, Christina Applegate, Skyler Gisondo
IMDB értékelés:
6.1

A legjobb vígjáték Netflix válogatásunk következő filmje nem más, mint a Vakáció. Ez a humorral teli, szórakoztató film arra mutat rá, hogy néha talán érdemes felkavarni az állóvizet és a járatlan útra lépni. Rusty (Ed Helms) két örökké veszekedő fiú apja felrúg minden addigi szokást annak érdekébe, hogy megmentse a család boldogságát.Autóval útnak is indulnak.

Az út azonban nem eseménytelen, az életveszély a legkisebb probléma, amivel szembe kell nézniük. Az utazás során elképesztő kalandokban van részük, sivatagon, abszurd baleseteken, furcsa idegeneken és még furcsább ismerősökön keresztül vezet az útjuk. De vajon sikerül-e legyőzniük minden akadályt? Sikerül-e a családnak összekovácsolódni? A vígjáték filmek Netflix válogatásban talán ez a legszórakoztatóbb családi film, amelyet csak kiválaszthatsz.

4. Hangover – Másnaposok

Megjelenés: 2009
Fő szereplő(k):
Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Justin Bartha
IMDB értékelés:
7.7

A 2009-es Másnaposok című film a legjobb Netflix vígjátékok közé tartozik. A történet elsősorban a másnaposságról és az előző éjszakai események felidézéséről szól. A cselekmény központjában 4 barát áll, akik egy Las Vegasban töltött legénybúcsús éjszaka után arra ébrednek, hogy az előző éjszakából semmire sem emlékeznek, egyikük jegygyűrűje pedig elveszett. A főszerepben Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) és Doug (Justin Bartha) tűnik fel.

A kótyagos ébredés és az azt követő pánik után kezdetét veszi az eszeveszett nyomozás, a fiúk ugyanis próbálják kideríteni, hogy mi is történhetett előző éjszaka. Természetesen a felszínre kerülő részletek abszurd helyzeteket és sírva nevetős történéseket rejtenek.  A filmnek több folytatása is született, amelyekben a történet megismétlődik és a kalandok még tovább szövődnek.

5. That’s my boy – Apa ég!

Megjelenés: 2012
Fő szereplő(k):
Adam Sandler, Andy Samberg, Leighton Meester
IMDB értékelés:
5.5

Az Apa ég! vígjáték Netflix szolgáltatásban is elérhető, így kétségtelen volt, hogy felkerül a legjobb vígjáték filmek Netflix listánkra. Az Adam Sandler által alakította Donny Berger kamaszkorában vonzó tanárnőjével forró viszonyba keveredik, és amikor ez kiderül, a tanárnő börtönbe kerül. Szerelemgyerekük (Todd) nevelése pedig Donnyra marad. Az apaság váratlanul érte Donnyt, így évekig nem is tekintette magát igazi apának és fiával is keveset törődött.

Todd azonban évekkel később az esküvőjére készül, de kiderül, hogy hatalmas tartozást halmozott fel. Az apa segítségére siet. Az esküvő előtt hétvégén beköltözik a fiatal párhoz, teljesen felforgatva addigi életüket, amint próbálja bepótolni az elmulasztott éveket. A vígjáték filmek Netflix listánkon az egyik legszórakoztatóbb családi komédia, így remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt baráti társaságok és családok számára. 

6. Maid in Manhattan – Álmomban már láttalak

legjobb Netflix Vígjátékok

Megjelenés: 2002
Fő szereplő(k):
Jennifer Lopez, Ralph Fiennes, Natasha Richardson
IMDB értékelés:
5.3

A netflix romantikus vígjáték filmek egyik legnépszerűbb színésznője Jennifer Lopez. Az Álmomban már láttalak 2002-ben bemutatott romantikus vígjáték egy szerethető történetet mutat be, némi humorral fűszerezve. Jennifer Lopez egy luxushotel takarítónőjét alakítja, Marisát, aki egy egyedülálló anya.

A bonyodalom ott kezdődik, amikor Marisa felpróbálja egyik vendég méregdrága ruháját és véletlenül összetalálkozik a közismert dúsgazdag Christopherrel (Ralph Fiennes), és azt a benyomást kelti, hogy ő maga is a hotel vendége. Christopher és Marisa egyre közelebb kerülnek egymáshoz, a színjáték pedig mindvégig folytatódik.

Marisa beleszeret a férfiba, eközben pedig a média is felkapja a kapcsolat hírét. A feszültség fokozódik, a döntés pedig egyre sürgetőbb, Marisának fel kell fednie igazi kilétét. De vajon hogyan reagál erre Christopher?

7. Sex Tape – Szexvideó

legjobb Netflix Vígjátékok

Megjelenés: 2014
Fő szereplő(k):
Jason Segel, Cameron Diaz, Rob Corddry
IMDB értékelés:
5.1

A 15 legjobb vígjáték netflix szolgáltatás közé tartozik a 2014-ben bemutatótt Szexvideó címet viselő fantasztikus vígjáték. A főszerepben Cameron Diaz és Jason Segel, akik egy házaspárt alakítanak. Annie és Jay házassága az évek során ellaposodott, ezért a pár úgy dönt, hogy itt az ideje feleveníteni a régi szenvedélyt és készítenek egy szexvideót magukról.

Egy apró baki és a házaspár arra ébred, hogy az elkészült videó felkerült a felhőbe és az összes létező ismerősük hozzáférést kapott az intim videóhoz. Kezdetét veszi a hajsza, Annie és Jay igyekeznek az összes ismerős gépéről eltűntetni a videót, mielőtt még megnéznék. Kínos helyzetek sokasága, furcsa ismerősök és végtelen humor, teljesen biztos, hogy szem nem marad szárazon a történet végére!

8. Ace Ventura – Állati nyomozó, Hív a természet

legjobb Netflix Vígjátékok

Megjelenés: 1994
Fő szereplő(k): Jim Carrey, Courteney Cox, Sean Young
IMDB értékelés:
6.9

A legjobb Netflix vígjátékok listánk nem lehetne teljes Jim Carrey ikonikus 1994-ben megjelent filmje, az Ace Ventura: Állati nyomozó nélkül. A két részes film rendezője Tom Shadyac, aki minden idők egyik legszórakoztatóbb vígjátékát alkotta meg. A történet központi kataktere Ace Ventura, aki egy extravagáns, furcsa képességekkel megáldott állati nyomozó.

A létező legfurcsább ügyeket gördíti fel, elképesztő trükköket és módszereket használva. Az Ace Ventura: Állati nyomozó cselekménye egy eltűnt delfin története körül szövődik. Ace Ventura gyorsan a delfin nyomába ered és elképesztő kalandokban lesz része.

A film második része az Ace Ventura: Hív a természet. Ekkor a főszereplő Afrikába utazik, hogy megmentse egy helyi törzs szent állatát, amelynek nyoma veszett. Vad kalandok, viccesebbnél viccesebb szituációk követik egymást, a mindent átható humor pedig páratlan. 

9. Big Mommas House – Gagyi Mami

Megjelenés:
Fő szereplő(k):
IMDB értékelés:

A 2000-ben bemutatott szórakoztató és bohókás Gagyi Mami címet viselő vígjáték Netflix szolgáltatásban is elérhető és a lehető legjobb programot biztosítja, ha egy igazán humoros filmhez lenne kedved. A film főszereplője Martin Lawrence, aki Malcom Turner FBI titkosügynököt alakítja. Az ügy, amin dolgozik egy veszélyes bűnöző kézre kerítése.

A siker érdekében Malcolm beöltözik az éppen elutazott túlsúlyos nagymamának és beköltözik a bűnöző családjához. A színjáték viccesebbnél viccesebb helyzeteket teremt, Malcolm ugyanis igencsak ügyetlen a nagymama szerepében. Időközben azonban rájön, hogy nemcsak a bűnözőt feladata elkapni, de a család biztonsága is veszélybe került. A 15 Netflix legjobb vígjáték listánkon a Gagyi Mami határozott kedvenc, amit neked is látnod kell!

10. Nanny Diaries – Egy bébiszitter naplója

Megjelenés: 2007
Fő szereplő(k):
Emma McLaughlin, Nicola Kraus, Shari Springer Berman
IMDB értékelés:
6.2

A 2007-ben bemutatott Egy bébiszitter naplója amerikai vígjáték-dráma a legjobb Netflix romantikus vígjáték filmek egyike. A film alapjául az azonos című regény szolgált, amit Emma McLaughlin és Nicola Kraus írt, a filmet pedig Shari Springer Berman és Robert Pulcini rendezte.

A cselekmény középpontjában Annie Braddock áll, aki egy frissen végzett egyetemista. Annie kihívásokkal küzd, hogy megtalálja helyét a világban és eldöntse, mi is a számára legalkalmasabb hivatás. Tanácstalanságában bébiszitternek szegődik, ezzel a lépéssel viszont egy gazdag és különc felsőosztálybeli család életének részesévé válik. 

Annie naplót ír, amelyben megosztja a családdal és gyerekekkel kapcsolatos tapasztalatait. Ahogy pedig egyre inkább belelát a család hétköznapi életébe, érdekes kulisszatitkokat fed fel, de a nehézségekre és feszültségre is fény kerül.  

11. We’re the Millers – Családi üzelmek

Megjelenés: 2013
Fő szereplő(k):
Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Emma Roberts
IMDB értékelés:
7.0

A 15 legjobb vígjáték netflix válogatásunk következő szereplője a Családi üzelmek. A Rawson Marshall Thurber által rendezett 2013-ban bemutatott film főszereplői Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Emma Roberts és Will Poulter. A cselekmény középpontjában a fiktív Miller család áll.

David Clark (Jason Sudeikis), egy kisstílű drogkereskedő, akinek az élete váratlan fordulatot vesz, amikor ellopnak tőle egy nagy mennyiségű kábítószert és meggyűlik a baja a drogkartellal. A kartell vezetője, Brad Gurdlinger (Ed Helms) arra kényszeríti Davidot, hogy szállítson egy hatalmas mennyiségű marihuánát Mexikóból az Egyesült Államokba.

David, hogy elkerülje a feltűnést, eljátsza, hogy ő egy átlagos amerikai családapa, és felkéri szomszédját, Rose-t (Jennifer Aniston), hogy tegyen úgy, mintha a felesége volna, a cinikus tizenéves szomszéd srác, Kenny-t (Will Poulter) pedig a fiúk szerepébe helyezkedik. Negyedikként csatlakozik hozzájuk Casey (Emma Roberts) is, aki a család lányát alakítja. Az így összeállt Miller család elindul Mexikó felé és páratlan vicces helyzetbe kerülnek. Ha minket kérdezel, a Családi üzelmek a vígjáték filmek Netflix listán az egyik olyan film, amit egyszerűen nem hagyhatsz ki!

12. Blended – Kavarás

legjobb Netflix Vígjátékok

Megjelenés: 2014
Fő szereplő(k):
Adam Sandler, Drew Barrymore, Wendi McLendon-Covey
IMDB értékelés:
6.5

A Netflix romantikus vígjáték filmek gyűjteményünk végéhez közelítünk, de van még néhány remek film a tarsolyunkban. Ilyen például a 2014-ben bemutatott amerikai romantikus vígjáték, a Kavarás, amelyet Frank Coraci rendezett. A főszerepekben Adam Sandler és Drew Barrymore látható.

A cselekmény két elvált szülő között szövődik. Jim (Adam Sandler) és Lauren (Drew Barrymore) egy vakrandin találkoznak és azonnal kölcsönösen elutasítják egymást. A sors azonban úgy alakul, hogy mindketten családjukkal együtt ugyanarra a luxus üdülőhelyre nyernek utazást, és azon kapják magukat, hogy együtt nyaralnak. Miközben a gyerekek ismerkednek, Jim és Lauren megpróbálják elviselni egymást. De vajon hová alakul a történet? Nézd meg a filmet és megtudod!

13. Central Intelligence – Központi Hírszerzés

Megjelenés: 2016
Fő szereplő(k):
Dwayne Johnson, Kevin Hart, Danielle Nicolet
IMDB értékelés:
6.3

A legjobb Netflix vígjátékok közé tartozik a 2016-ban bemutatott amerikai akció-vígjáték, a Központi hírszerzés is. Dwayne Johnson és Kevin Hart főszereplésével ez a könnyed, szórakoztató film a barátságról, a második esélyekről szól, természetesen végtelen humorral fűszerezve. A történet főszereplője Calvin (Kevin Hart), aki egy sikeres ügyvéd. 

Egy napon váratlanul felkeresi őt egykori osztálytársa, Bob (Dwayne Johnson), aki a segítségét kéri egy veszélyes bűnöző kézre kerítésében. Calvin beleegyezik, hogy segít Bobnak, és ezzel kezdetét veszi a kaland, amely akcióban és humoros helyzetekben nem ismer hiányt. Miközben egyre többet tudnak meg az ügyről és egyre közelebb kerülnek a bűnözőkhöz,, Calvin ráeszmél, hogy Bob nem az, akinek látszik.

14. Bad Teacher – Rossz Tanár

Megjelenés: 2021
Fő szereplő(k):
Cameron Diaz, Jason Segel, Justin Timberlake
IMDB értékelés:
5.6

A Netflix legjobb vígjáték gyűjteményünk utolsó előtti szereplője, a Rossz tanár. A Jake Kasdan által rendezett, 2011-ben bemutatott amerikai vígjáték főszereplői Cameron Diaz, Justin Timberlake és Jason Segel. A történet főszereplője Elizabeth (Cameron Diaz) áll, aki egy koránt sem tipikus középiskolai tanárnő. Elizabeth-et inkább foglalkoztatja a bulizás és a pénz, mint a tanítás öröme vagy a diákok nevelése. 

Amikor azonban Elizabeth rájön, hogy volt párja egy másik tanárnővel enyeleg, elhatározza, hogy mindent elkövet annak érdekében, hogy visszahódítsa őt. Mellnagyobbító műtétre készül, amelyhez megpróbálja összeszedni az szükséges pénzt. A film során beleláthatunk Elizabeth tanítási módszereibe, a diákokkal való kapcsolatába, nem mindig etikus viselkedésébe. Vicces és ciki helyzetek sorozata következik, furcsa szövetkezés diákokkal. A nevetés és szórakozás garantált!

15. The Intern – A Kezdő

Megjelenés: 2015
Fő szereplő(k):
Robert De Niro, Anne Hathaway, Rene Russo
IMDB értékelés:
7.1

Végül, de nem utolsósorban a vígjáték filmek Netflix listánkon az utolsó film A kezdő. A történet középpontjában a 70 éves nyugdíjazott Ben Whittaker (Robert De Niro) áll, aki egy nap úgy dönt, hogy visszatér a munka világába. Jelentkezik egy időseknek szóló gyakornoki programra egy divatcéghezl, ahol belebotlik Jules Ostin-ba (Anne Hathaway), a cég fiatal vezetőjébe. Bár kezdetben Jules kétkedéssel fogadja Bent, hamar rájön, hogy Ben tapasztalata és bölcsessége sokat segíthet neki mind a vállalkozása, mind a személyes élete terén.

Jules és Ben között különleges kapcsolat alakul ki. A gyakornok Ben és a vezető Jules fordított szerepbe kerülnek, Ben mentorálja és utat mutat Jules-nak a vállalkozása működtetésében. E közben pedig Ben Jules támogatásával újra felfedezi az élet nyújtotta örömeket, lehetőségeit és újra megtalálja a boldogságot. Ez a vígjáték Netflix szolgáltatásban elérhető, így pillanatok alatt el is kezdheted nézni! 

Összefoglaló: legjobb Netflix Vígjátékok

Ez volt a 15 legjobb vígjáték Netflix szolgáltatásban. Mint láthattad, bármilyen témájú, stílusú vígjátékra is legyél kiéhezve, a Netflixen biztosan találsz kedvedre valót. Egy biztos: Ezek a vígjátékok garantáltan felvidítanak és mosolyt csalnak az arcodra. Kiváló humor, szórakoztató szereplők és felejthetetlen poénok és komikus szituációk mind-mind megtalálhatók ezekben a filmekben, így ha szórakozásra vágynál, válaszd bármelyiket, biztosan nem fogsz unatkozni!

Pin: legjobb Netflix Vígjátékok

Legjobb Netflix Vígjátékok
Spread the love
Scroll to top

You cannot copy content of this page