Search
Close this search box.

Legjobb Netflix Filmek

legjobb netflix filmek

Ha érdekelnek a legjobb Netflix filmek, a lehető legjobb helyen jársz! Az elmúlt évek során olyan remek filmek születtek, amelyek teljességgel lebilincselték a nézőket. Legyen szó vígjátékokról vagy  drámákról, ezek a filmek mind-mind szórakoztatóak, izgalmasak és gyakran elgondolkodtatóak is. A jobbnál jobb alkotások között azonban bizony megvannak azok a filmek, amelyek különösen kivívják a figyelmet és ennek köszönhetően a mai összeállításunkban is olvashatsz róluk. Az alábbi listán 15 olyan szuper filmet találsz, amelyek Netflix szolgáltatásban elérhetők! Bármihez is legyen kedved, itt biztosan találsz kedvedre valót! De hogy melyek a legjobb filmek Netflixen, amiket neked is érdemes megnézed? Olvass tovább és azonnal kiderül!

15 Szuper film a Netflixen – Legjobb Netflix filmek

Mielőtt azonban még közelebbről is megnézzük a Netflix legjobb filmek listánkat, előljáróban el szeretnénk mondani, hogy mégis mire számíthatsz. Műfajilag úgy válogattuk össze az alábbi filmeket, hogy igazán sokszínű gyűjteményt kapjunk. A filmek között találsz remek vígjátékokat, mint például a közkedvelt Nagyfiúk 2 vagy a Másnaposok, de olyan gondolatébresztő drámákat is, mint például a Ne nézz fel vagy a D. H. Lawrence regénye alapján készült Lady Chatterley szeretője.

Bármilyen műfaj is érdekel, a Netflixen garantáltan találsz olyan filmeket, amelyek lenyűgöznek. Csak ülj hátra, válassz egy filmet a lenyűgöző kínálatból, és élvezd a legjobb filmeket otthonodban. Ezek a filmek garantáltan majd a képernyő elé szegeznek és remek kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak! Most viszont minden további nélkül, nézzük meg, hogy melyek is a legjobb filmek Netflixen!

1. Red Notice – Különösen veszélyes bűnözők

legjobb Netflix Vígjátékok

Megjelenés: 2021
Fő szereplő(k):
Dwayne Johnson, Ryan Reynolds, Gal Gadot
IMDB értékelés:
6.3

Legjobb netflix filmek magyarul? Igen! Kezdjük is meg összeállításunkat egy fantasztikus vígjátékkal, amely nem más, mint a Különösen veszélyes bűnözők. Ez a 2021-ben világot látott film az egyik legjobb vígjáték a listánkon, így teljesen biztos, hogy szem nem marad szárazon a nevetéstől. A főszerepben Ryan Reynolds, Gal Gadot, és Dwayne Johnson fantasztikus triót láthatjuk. Johnson (Hartley) egy FBI ügynököt játszik, Gadot (Black) meg Reynolds (Booth) pedig képzett műalkotás tolvajokat alakítanak, akik 3 vagyonokat érő ékszertojást próbálnak megszerezni a dúsgazdag egyiptomi milliomos számára.

Míg Hartley kezdetben próbálja megakadályozni, hogy a tojások a két bűnöző kezébe kerüljenek, a történet tovább bonyolódik: Hartley maga is a gyanú árnyékába keveredik és Booth-tal együtt börtönben köt ki. Black azonban előbbre jár, ő közben meg is szerzi az egyik tojást. Kezdeti veszi a fergeteges kaland, az akció és az üldözés, ami egész Európán átível. Mindez természetesen Ryan Reynolds-ra és Dwayne Johson-ra jellemző humorral fűszerezve. A film vége felé már nem is olyan egyértelmű, hogyki kivel is játszik össze és kik próbálnak keresztbe tenni egymásnak. Kedvet kaptál? Na ugye!

2. The Wolf of Wall Street – A Wall Street farkasa

legjobb netflix filmek

Megjelenés: 2013
Fő szereplő(k):
Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Margot Robbie
IMDB értékelés:
8.2

Online filmek között válogatva rábukkanunk egy egy igazi kincsre! Ha a legjobb filmek a Netflixen a téma, nem maradhat ki a listánkról a 2013-ban bemutatott A Wall Street farkasa című fekete komédia-dráma film. A film Jordan Belfort azonos című memoárja alapján készült, és valós eseményeken alapul. A film a Wall Street-i pénzügyi bróker, Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio) életét követi végig a nyolcvanas évekbeli emelkedésétől egészen a zuhanásig. Érdekes történet, amelynek kapcsán beleláthatunk a pénzhajhászás, az önzés és a hatalomvágy káros hatásaiba, illetve a Wall Street világába. 

A cselekmény középpontjában Jordan Belfort, a fiatal és ambiciózus bróker áll, aki a Stratton Oakmont nevű cégnél kezd el dolgozni. Jordan hamar ráérez a pénzszerzés örömére és a hatalom iránti vágyra, és megtanulja az árverési módszereket, amelyekkel magas nyereséget hozhat ügyfeleinek. Belfort sikerei növekednek, és egy saját brókerügynökséget alapít. Ha kíváncsi vagy, hogy melyek a  legjobb filmek Netflix szolgáltatásban, a Wall Street farkasa kétségtelenül az egyik listavezető.

3. 365 Days – 365 nap

legjobb netflix filmek

Megjelenés: 2020
Fő szereplő(k): Anna-Maria Sieklucka, Michele Morrone, Bronislaw Wroclawski
IMDB értékelés: 3.3

A 365 Nap nemcsak a Netflix új filmek közül, de a Netflix szinkronos filmek közül tűnik ki. Ez a 2020-ban bemutatott erotikus dráma Blanka Lipińska azonos című regényw alapján készült. A film egy szerelmi háromszögről szól, amelyben a főszereplő Laura Biel (Anna-Maria Sieklucka) és Massimo Torricelli (Michele Morrone) között egy intenzív és szenvedélyes kapcsolat alakul ki.

A történet szerint Laurát, aki egy sikeres üzletasszony, egy nyaralás során elrabolják és az olasz maffiafőnök, Massimo kezei közé kerül. Massimo, aki már régóta szerelmes Laurába, 365 napot ad a nőnek, hogy viszont szeresse. Laura az elején ellenáll, de idővel gyengéd érzelmeket kezd táplálni Massimo iránt, miközben a saját belső konfliktusaival is szembe kell néznie. A 365 nap a Netflix legjobb filmek egyike, megjelenése óta töretlen a film és a később kiadott részek népszerűsége.

4. The Mother – Anya

legjobb netflix filmek

Megjelenés: 2023
Fő szereplő(k):
Jennifer Lopez, Lucy Paez, Omari Hardwick
IMDB értékelés:
5.9

Természetesen listánkra Netflix új filmek is felkerültek, így ha valami olyasmit néznél, aminek most van nagy hírértéke, akkor ajánljuk figyelmedbe a 2023-ban megjelent Anya című filmet. Bár még új a film, a népszerűségének köszönhetően, illetve a kritikák alapján az Anya megérdemelten kapott helyet a legjobb filmek Netflixen válogatásunkban. A főszerepben Jennifer Lopez látható, aki a cselekmény főszereplőjét alakítja.

Az akciódús film azzal kezdődik, hogy a Jennifer Lopez által alakított bérgyilkosnő veszélyes támadói elől menekül. Később azonban sorsfordító döntésre szánja el magát. Előbújik rejtekéból, hogy megmentse az egykor elhagyott lányát. Az Anya a magyar szinkronos Netflix filmek között idén az egyik legfelkapottabb, szóval te se késlekedj sokat a megnézésével.

5. Enola Holmes – Enola Holmes

Megjelenés: 2020
Fő szereplő(k):
Millie Bobby Brown, Henry Cavill, Sam Claflin
IMDB értékelés:
6.6

Legjobb netflix filmek magyarul? Természetesen! Az Enola Holmes a Netflix szinkronos filmek egyik legnépszerűbbje, éppen ezért egyértelmű volt, hogy bekerül a gyűjteményünkbe. Az Enola Holmes egy 2020-ban bemutatott angol-amerikai kalandfilm. A történet főszereplője Enola Holmes (Millie Bobby Brown), aki nem más, mint a híres detektív, Sherlock Holmes húga. Enola egy fiatal, okos és független lány, akinek apja rejtélyes módon eltűnik, és Enola a keresésére indul.

Az apát azonban Enola testvérei is keresik, így nem marad egyedül a feladatban, bár sokszor inkább hátráltatják egymást, ahogy keresztezik útjaikat. A film fő cselekménye Enola kalandjait és nyomozását követi. A fiatal detektív számos izgalmas és veszélyes helyzetben találja magát, miközben a nyomokat követve próbálja megtalálni apját. A magyar szinkronos netflix filmek közül az egyik legjobb, amire csak kapcsolhatsz egy olyan hétvégén, amikor a TV előtt szeretnél megpihenni és kikapcsolódni.

6. The Intern – A kezdő

Megjelenés: 2015
Fő szereplő(k):
Robert De Niro, Anne Hathaway, Rene Russo
IMDB értékelés:
7.1

A legjobb filmek Netflix válogatásunk nem lehetne teljes a következő vígjáték nélkül, ami nem más mint A kezdő. A cselekmény egyik főszereplője a 70 éves nyugdíjazott Ben Whittaker, akit az ikonikus Robert De Niro alakít. Ben egy szép nap úgy dönt, hogy öregkora ellenére ideje visszatérnie a munka világába és új kihívásokkal szembenéznie. Jelentkezik is egy időseknek meghírdetett gyakornoki programra egy divatcéghez. Szinte azonnal belebotlik Jules Ostin-ba (Anne Hathaway), a cég fiatal vezetőjébe. Jules kétkedéssel fogadja Bent, de hamar rájön, hogy Ben tapasztalata és bölcsessége hasznos segítséget nyújthat mind a vállalkozása, mind a személyes élete terén.

Jules és Ben között különleges kapcsolat alakul ki. Már-már s fordított szerepbe kerülnek, Ben ugyanis mentorálni kezdi Jules-t, munkaügyi és magánéleti tanácsokkal segíti. E közben pedig Ben életében is változás történik, a Jules-tól kapott támogatásnak és barátságnak köszönhetően újra felfedezi az élet nyújtotta örömeket és megtalálja a boldogságot. Ha érdekelnek a legjobb filmek a Netflixen, akkor A kezdő mindenképp egy közülük, ami megérdemli a figyelmed!

7. Set it Up – A szerelem asszisztensei

legjobb netflix filmek

Megjelenés: 2018
Fő szereplő(k):
Zoey Deutch, Glen Powell, Lucy Liu
IMDB értékelés:
2016

A Netflix legjobb filmek listákon a magyar szinkronos Netflix filmek közül az egyik legkiemelkedőbb A szerelem asszisztensei. Ennek a romantikus vígjátéknak a középpontjában két asszisztens, Harper (Zoey Deutch) és Charlie (Glen Powell) áll, akik egy nagyvállalatnál dolgoznak és arra vetemednek, hogy közös erővel összehozzák munkamániás főnökeiket, Kirsten-t (Lucy Liu) és Rick-et (Taye Diggs). A tervtől azt remélik, hogy amint a főnökeik egymásra találnak, kevesebb időt töltenek az irodában, így számukra is kevésbé lesz megterhelő a munka. 

A film cselekménye a főnökök szerelmi életének manipulálására irányul. Harper és Charlie különféle trükköket és helyzeteket találnak ki, hogy a főnökök közel kerüljenek egymáshoz és egymásba szeressenek. Mindeközben azonban a két cinkos is egymásba szeret,  de a munkájuk és a kapcsolatuk közötti egyensúly megtalálása nehézségekbe ütközik.

8. Grown Ups 2 – Nagyfiúk 2

legjobb Netflix Vígjátékok

Megjelenés: 2013
Fő szereplő(k):
Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock
IMDB értékelés:
5.3

Ha érdekelnek a legjobb filmek Netflixen, valamint a Netflix szinkronos filmek, ajánljuk figyelmedbe a Salma Hayek, Adam Sandler, Rob Schneider, Chris Rock és David Spade főszereplésével hatalmas sikert arató 2013-as Nagyfiúk 2 vígjátékot, amely a 2010-ben megjelent első rész folytatása. A Grown Ups 2-ben végtelen poén, komikus jelenet található, így a felhőtlen szórakozás garantált. A film remekül hangsúlyozza a barátság és a család fontosságát, eközben pedig fantasztikus élményt nyújt a családi vígjátékok kedvelőinek.

A történet középpontjában az első részből ismerős középkorúi férfiak állnak. A cselekmény azzal indul, hogy  Lenny Feder (Adam Sandler) és családja visszaköltözik a szülővárosába. Eric (Kevin James), Kurt (Chris Rock) és Marcus (David Spade) szintén ott élnek, így a barátok újabb fergeteges kalandok elébe néznek. A főszereplők vicces és  ciki helyzetbe keverednek, mindeközben pedig próbálnak megbirkózni a középkorral járó kihívásokkal és a családi életüket is rendben tartani. A Nagyfiúk 2-ben újra feltűnnek az előző részből ismert és szeretett karakterek, és újabb vicces szituációk bontakoznak ki.

9. Hangover – Másnaposok

Megjelenés: 2009
Fő szereplő(k):
Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Justin Bartha
IMDB értékelés:
7.7

A 2009-ben világott látott Másnaposok című film a legjobb Netflix filmek közé tartozik. Nem csoda, hisz a film lenyűgöző sikert aratott, gyorsan közismert lett. A főszerepben Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) és Doug (Justin Bartha) tűnik fel.Röviden összefoglalva, a történet a másnaposságról és az előző éjszakán történt események kiderítéséről szól.

A főszerepben 4 barát áll, akik egy Las Vegasban töltött legénybúcsú utáni reggelen arra ébrednek, hogy az előző éjszakából semmire sem emlékeznek. Azonnal kezdetét veszi a nyomozás, a fiúk próbálják kideríteni, hogy mi minden történt velük előző éjszaka. Természetesen a felszínre kerülő részletek abszurd és ciki helyzeteket rejtenek.  A filmnek több folytatása is született, amelyekben a történet megismétlődik és a kalandok még tovább szövődnek. 

10. Don’t Look Up – Ne nézz fel

legjobb netflix filmek

Megjelenés: 2021
Fő szereplő(k):
Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep
IMDB értékelés:
7.2

Tudjuk sokaknak nem jöttek be az ilyen és ehhez hasonló online filmek, de ha katasztrófa filmekről van szó, ezt nem hagyhatjuk ki! Egy remek példa, ha érdekelnek a legjobb filmek netflixen, a 2021-ben bemutatott amerikai fekete komédia film a Ne nézz fel. A film a média által kifejtett manipulációt, a tudományos tények elutasítását és az emberek közönyét kritizálja egy sajátos történet kapcsán. A filmben olyan nagynevű sztárok tűnnek fel, mint  Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Jonah Hill, Mark Rylance, Timothée Chalamet és mások.

A történet középpontjában két anómus asztrofizikus, Dr. Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence) és Dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio) állnak. A duó rájön, hogy egy katasztrofális méretű üstökös tart a Föld felé, amely halálos veszéllyel fenyegeti az emberiséget. Azonban amikor megpróbálják figyelmeztetni a világot az eljövendő pusztításra, a reakciók azonban közönyösek, a média a tudományos tényeket elutasítja, kiszínezi és az egész közeledő katasztrófa egy médiazajba torkollik, ahelyett, hogy a megfelelő intézkedések, esetleges elhárítás megtörténne. 

11. Vacation – Vakáció

legjobb Netflix Vígjátékok

Megjelenés: 2015
Fő szereplő(k):
Ed Helms, Christina Applegate, Skyler Gisondo
IMDB értékelés:
6.1

A legjobb filmek Netflix válogatásunk következő szereplője nem más, mint a Vakáció. A film egyik főszereplője Rusty, akit Ed Helms alakít. A családapa két örökké marakodó fiú édesapja, aki egy szép napon úgy dönt, hogy felrúg minden addigi szokást és egy autós kirándulás majd megmenti a salád boldogságát. Útnak is indulnak.

A kiruccanás természetesen koránt sem eseménytelen. Az utazás során fergeteges kalandokban van részük. Átívelnek sivatagon, abszurd baleseteken, furcsa idegenekbe botlanak és még furcsább ismerősökkel találkoznak. Az életveszély a legkisebb probléma, amivel szembe kell nézniük a kalandok során. Ha érdekelnek a legjobb filmek a Netflixen és kedved van egy kis humorhoz, azt tanácsoljuk, hogy ne keress tovább!

12. Burlesque – Díva

legjobb netflix filmek

Megjelenés: 2010
Fő szereplő(k):
Cher, Christina Aguilera, Alan Cumming
IMDB értékelés:
6.4

A netflix legjobb filmek listánk következő szereplője a Díva. A 2010-ben bemutatott amerikai filmmusical főszereplője Christina Aguilera. A történet egy fiatal nő, Ali útját meséli el, ahogy elhagyja az otthonát azzal a céllal,  hogy valóra váltsa álmait fényűző Los Angelesben.Ali egy klubban talál munkát, ahol megismerkedik Tess (Cher) klubtulajdonossal és sztárénekesnővel. A klub, a Burlesque Lounge, egykoron fényűző és híres volt, de mostanra elhanyagolt állapotban van.

Ali kivételes énektudása és színpadi jelenléte hamar felkelti a figyelmet, beleértve Jack (Cam Gigandet) figyelmét is, akivel egymásba Marcus (Eric Dane) is, aki egy befolyásos üzletemberrel. Marcus fel szeretné vásárolni a klubot, de Ali, Tess és a többi művész a klub megmentéséért küzd. Ha belelátnál a burleszk lenyűgöző és látványos világába, és szívesen hallgatnád Christina Aguilera-t és Cher-t, ez a film tökéletes választás lesz számodra.  

13. Sex Tape – Szex videó

legjobb Netflix Vígjátékok

Megjelenés: 2014
Fő szereplő(k):
Jason Segel, Cameron Diaz, Rob Corddry
IMDB értékelés:
5.1

A legjobb filmek Netflixen gyűjteményünk része a 2014-ben bemutatott Szex videó című fantasztikus vígjáték is. A főszerepben Cameron Diaz és Jason Segel szerepel, akik (eleinte) egy tipikus házaspárt alakítanak. Annie és Jay házassága az évek során ellaposodott. Éppen ezért a pár hirtelen úgy dönt, megmentik a házasságukat. A mód kissé szokatlan, a házaspár ugyanis arra jut, hogy az ideje feleleveníteniük a régi szenvedélyt és készítenek egy szex videót magukról.

A bonyodalmat egy ‘apró” baki indítja. Másnap ugyanis a házaspár arra ébred, hogy az elkészült szex videót a felhőbe mentették le és ezáltal az összes ismerősük hozzáférést kapott a videóhoz. A kezdetleges pánik után kezdetét veszi a hajsza.  Annie és Jay az összes ismerős gépéről próbálják kitörölni a videót, még mielőtt lehetőségük lenne megnézni. Kínos helyzetek sokaságára számíthatsz, és még több nevetésre!

14. Love, Rosie – Ahol a szivárvány véget ér

Megjelenés: 2014
Fő szereplő(k):
Lily Collins, Sam Claflin, Christian Cooke
IMDB értékelés:
7.1

Így, hogy lassan a legjobb netflix filmek listánk végéhez érünk, nézzünk meg egy romantikus vígjáték, dráma filmet. Ahol a szivárvány véget ér című 2014-es film történetének középpontjában Rosie Dunne (Lily Collins) és Alex Stewart (Sam Claflin) barátsága és románcos kapcsolata áll. A páros gyermekkoruktól kezdve elválaszthatatlanok, együtt álmodoznak a jövőről és segítik egymást az élet útján.

A történet főként Rosie és Alex kapcsolatáról szól, amely idővel romantikussá válik. Azonban a különböző körülmények és a rossz időzítés miatt soha nem sikerül úgy találkozniuk, hogy érzéseik ki tudjanak bontakozni. Az évek során mindketten kapcsolatokba bonyolódnak, de mindig ott lebeg a fejük fölött a köztük lévő vonzalom. Ez a film egy igazi érzelmi hullámvasúton viszi végig, miközben humoros és szívfacsaró pillanatokat is tartalmaz. Nézd meg cikkünket a legjobb netflix sorozatokról nőknek!

15. Lady Chatterley’s Lover – Lady Chatterley szeretője

legjobb netflix filmek

Megjelenés: 2022
Fő szereplő(k):
Emma Corrin, Jack O’Connell, Matthew Duckett
IMDB értékelés:
6.6

Ezek voltak a legjobb filmek a Netflixen, de még hátra van egyetlen film, a Lady Chatterley szeretője. Ez a film D. H. Lawrence 1928-ban íródott regénye alapján készült. A Lady Chatterley szeretője egy drámai történetet mesél el, amely Constance “Connie” Chatterley és szeretője, Oliver Mellors között szövődik. A történet az 1920-as évek Angliájában játszódik, és bemutatja a társadalmi osztályok közötti különbségeket és a szexualitás tabujaival való küzdelmet.

Connie egy gazdag nő, aki házasságban él Sir Clifford Chatterley-vel, a férfi azonban a háborúban megsérült és mozgásképtelenné vált. Connie és Clifford házassága feszült és érzelmileg hideg, és Connie az életében hiányolja az intimitást és a szexualitást. Ekkor találkozik Mellors-szal, aki a Chatterley birtok vadásza és kertésze. Connie és Mellors között kialakul egy tiltott, szenvedélyes románc, amelybe mi is beleláthatunk.

Összefoglaló: legjobb Netflix filmek

Ez volt a legjobb filmek Netflix válogatásunk. Mint láthattad, számtalan szórakoztató filmet találsz a Netflixen, legyen szó bármilyen műfajról. Vígjátékoktól kezdve drámákig, a gyűjteményünkben mindent megtalálsz, ha egy kis inspirációra lenne szükséged a hétvégi film választáshoz. Egy biztos azonban: a listánkon szereplő összes film remek kikapcsolódást ajánl. Ha valami újra fáj a fogad, akkor ajánljuk az idén megjelent Anya című filmet Jennifer Lopezzel, de ha nosztalgiáznál kicsit és nevetnél egy jót, akkor a Szex videó vígjáték biztosan nem fog csalódást okozni! Ne hagyd ki listáinkat a legjobb vígjáték sorozatok,

Pin: Legjobb Netflix Filmek – Online filmek Netflixen

Legjobb Netflix Filmek
Spread the love
Scroll to top

You cannot copy content of this page