Search
Close this search box.

15 Magyar Város – Magyarország Legszebb Városai

magyar városok

Úgy gondolom, senki számára nem mondok újat, amikor kijelentem, hogy a magyar városok megannyi fantasztikus látnivalót és remek programlehetőséget kínálnak. Míg a legtöbb ember Budapestet vagy a nagyobb városokat veszi célba, olyan kisvárosok, mint Szentendre vagy Tihany a legjobb bizonyíték arra, hogy nemcsak a legnagyobb magyar városok tartogatják a legszebb látnivalókat. Ha érdekel, milyen történelmi, kulturális látnivalókat és szórakoztató programlehetőségeket kínálnak Magyarország városai, a lehető legjobb helyre tévedtél! Mai cikkünkben ugyanis gondolatban elkalauzolunk 15 magyar városba, amelyet mindenképp érdemes meglátogatnod!

15 Magyar Város- A legszebb magyar városok

Mielőtt azonban belevágnánk a témába, foglaljuk össze röviden, hogy mit is érdemes tudni a magyar városokról, főleg demográfiai szempontból. Ez azért is fontos, mert így könnyebben válogathatsz az úti célok közül és már érkezéskor tudni fogod, hogy mire számíts. A legnagyobb magyar városok ugyanis értelemszerűen teljes más hangulattal fogadnak, mint a kisebb, meghittebb vidéki városkák.

Először is, hány város van Magyarországon? Nos, a legutóbbi állapotfelmérés szerint jelenleg Magyarországon 348 város található. Most már ugye érted, hogy nem lehetett könnyű dolgom kiválasztani a legszebb 15 várost? A magyar városok lakossága pedig a fővárosban a legnagyobb, amely az utolsó adatok szerint 1 729 040 fő. Ezt követi Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Győr és Nyíregyháza.

Ugyanakkor, fontos említést tenni a történelmi Magyarország lenyűgöző városairól is. Erdély például roppant népszerű úti cél, ahol olyan nagyszerű városokat fedezhetsz fel, mint Marosvásárhely, Kolozsvár vagy Csíkszereda. Az elszakított területeken található magyar városok máig őrzik a magyar hagyományokat és sajátos magyar kultúrával, gasztronómiával, valamint páratlan vendégszeretettel fogadják az érkezőket.

Most viszont itt az idő, hogy közelebbről is megnézzük a legszebb magyar városokat. Ha szeretnél megtudni többet a legnépszerűbb magyar városok látványosságairól, programlehetőségeiről, történelméről és kultúrájáról, mindenképp tarts velünk! Listánkat pedig mi mással is kezdhetnénk, ha nem a magyar fővárossal, Budapesttel? Ha készen állsz, vágjunk is bele!

1. Budapest

magyar városok

Nem meglepő, hogy a legszebb és legnagyobb magyar városokról beszélve listánkon az első Magyarország legnagyobb városa és egyben fővárosa, Budapest. Természetesen, a Magyarország városai népesség szerint listán is első Budapest. De mit kínál pontosan a magyar főváros? Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nehéz néhány mondatban összefoglalni mindaz a gyönyörűség, amit hetek alatt is lehetetlen mind meglátogatni.

Az egyik legfontosabb látnivaló a Duna partján fekvő Országház épülete, a páratlan szépségű hídak, ezek közül is főleg a Lánchíd. Érdemes egy sétát tenni a várban, megnézni a Halászbástyát, a Nemzeti Galériát, elsétálni a Citadellához és onnan csodálni a fantasztikus panorámát. A városban sétálva ejts utadba a Szent István Bazilikát, a Hősök terét, Vajdahunyad várat és a Dohány utcai zsinagógát is.

Ha időd engedi, ellátogathatsz az állatkertbe is, ahol a kicsik és nagyok számára egyaránt garantált a feledhetetlen élmény. De ha inkább fürdőzéshez lenne kedved, a Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda lehet a legjobb döntés számodra. A Budapesten töltött napok alatt pedig ne feledd el élvezni a város pezsgő éjszakai életét sem, illetve érdemes ellátogatnod néhány fantasztikus étterembe, amit a főváros kínál. Ha utazol, ne hagyd ki cikkeinket a legszebb hotelekről Budapesten és az olcsó szállásokat sem!

Budapest szállás tippek:

2. Eger

magyar városok

Magyarország legszebb városai listánkon a második szereplő Eger. Történelmi szempontból kétségkívül Eger az egyik leggazdagabb és leghíresebb a magyar városok közül. Legendás várával, hangulatos kis utcákkal és lenyűgöző belvárosával Eger azonnal ámulatba ejti az utazót. Ha ez pedig nem volna elég, a szőlőtermesztés megismerése és nagyszerűk fürdők is fontos állomásként szolgálnak ha Egerbe utazol.

A Várdombon található Egri vár a város ikonikus jelképe. A várat 1261 körül építették a tatárjárás után. A vár történelmében a talán legfontosabb mozzanat az 1552-es ostrom, amikor Dobó István és a várvédők győzedelmeskedtek a törökök felett. Ha olvastad az Egri csillagokat, fantasztikus élmény lesz a belépni a vár falai közé. Mintha valósággal megelevenednének a regénybe foglalt történések és szereplők.

További fontos egri látnivaló a Dobó István tér, a a Szent János bazilika, illetve a Szépasszony völgye, amely több, mint 200 vendéglőt, kávézót, bárt foglal magába. Ide mindenképp érdemes betérned, hiszen az ínycsiklandozó magyar fogások mellett olyan népszerű helyi borokat kóstolhatsz, mint például az Egri Bikavér, a Leányka, vagy éppenséggel az Egri Csillagok.

Eger szállás tippek:

3. Tata

magyar városok

Magyarország városai közül az egyik legkedvesebb Tata. Ha érdekelnek a legszebb városok Magyarországon, Tatára mindenképp érdemes ellátogatnod. A vizek városaként is ismert Tata egyedi bájával kápráztatja el a látogatókat. Ide érkezve lenyűgöző városkép fogad, amely egybeolvad a természettel. Kicsit olyan érzésed lehet, mintha zavartalanul egy festményben sétálnál.

Tata legfontosabb látnivalói közé tartozik az Esterházy kastély, amely Fellner Jakab munkáját dícséri. A kastély teljes pompában magaslik az Öreg-tó mellett, fantasztikus látványt nyújtva. Az ugyancsak Fellner Jakab tervezésű Pezsgőgyár is nagyszerű úti cél lehet, ha Tatán jársz. Foglalj időpontot és látogasd meg te is az 1772-ben épült gyárat, ahol megismerkedhetsz a Pezsgőgyár múltjával és csodálatos ízeivel.

Ha pedig végeztél a Pezsgőgyár látogatásával, ajánlom figyelmedbe az angolkertet. A kert közepén megtalálod az Esterházy család egykor használt nyári lakját is, amely rengeteg izgalmas látnivalót rejteget. Ilyen például a korhű enteriőrkiállítás, illetve a Herendi porcelángyár termékeinek kiállítása is. A nyár lak mellett pedig meglátogathatod a Cellarius Kincsesházat is, ahol környékbeli kézművesek termékeit találod.

Tata szállás tippek:

4. Esztergom

Magyarország legnagyobb városai közül meg kell említenünk Esztergomot is. Ez a Duna partján elhelyezkedő város ugyanakkor Magyarország legnépesebb városai közé is tartozik. Esztergom a magyar katolikus egyház központjaként ismert, Szent István szülővárosa és egyben koronázási városa is. Kevesen tudják, de az Árpád korban Esztergom Magyarország fővárosaként szolgált.

De miért is érdemes Esztergomba ellátogatni? Amellett, hogy remek szabadidős programokat szerveznek itt, látnivalókból is jut bőven. A város kulturális programkínálata olyan rendezvényeket ajánl, mint az Esztergomi nyári játékok, a Nemzetközi Gitárfesztivál vagy a kézműves vásár. Ha bele szeretnél kóstolni az esztergomi életbe, ezeket az eseményeket mindenképp ajánlom figyelmedbe.

A látnivalók közül a legfontosabb természetesen az Esztergomi Bazilika, amely 1822-1869-ben épült klasszicista stílusban. Az Esztergomi várat is érdemes meglátogatnod, illetve a hozzá tartozó Király palotát, a Királyi várkápolnát, illetve a Beatrix-termet. Ha időd engedi, ajánlom figyelmedbe a Prímás palotát is, illetve a Szent István teret, ahol lenyűgöző szobrokat találsz, köztük Szent István megkoronázásának szobrát is.

Esztergom szállás tippek:

5. Pécs

Magyarország városai listánkról nem hiányozhat Pécs, amely nemcsak az egyik legnagyobb város az országban, de Magyarország legnépesebb városai közé is tartozik. Pécsett rengeteg látnivaló van, és ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy 2010-ben megkapta az Európa kultúrális városa díjat is. A 4. századból származó ókeresztény temető épületegyüttesét az UNESCO pedig 2000-ben felvette a világörökség listájára.

Pécs másik kiemelkedő, ikonikus épülete a Székesegyház, amelyben megtekinthető a magyar szentek legendáival díszített Mária kápolna. Ezen kívül a Székesegyháztól nem messze találhatók az ókeresztény sírkamrák, illetve az Ókeresztény Mauzóleum. Ami még Pécsett kihagyhatatlan, az a Zsolnay Mauzóleum meglátogatása, ahol Zsolnay Vilmos és felesége Bell Terézia nyugszik.

A Széchenyi térre érve, ami tulajdonképpen a város szíve és központja, rengeteg látnivaló fogad. Ezek közé tartozik a Szentháromság szobor, amelyet a pestis járvány végén állítottak 1710-1714 között. Itt látható a város egyik legismertebb épülete, a Gázi Kászim dzsámi is. Óh, és mielőtt elfelejteném, ha szórakoztató programokra vágynál, irány a Pécsi állatkert, ami kicsik és nagyon számára egyaránt izgalmas úti cél!

Pécs szállás tippek:

6. Sopron

Magyarország legszebb városai listánkon a következő város nem más, mint Sopron. Sopron a magyar városok közül az egyik legvonzóbb turisztikai célpont az összes korosztály számára. Kulturális és történelmi látnivalókban gazdag város, de ne feledkezzünk meg olyan nyári fesztiválokról sem, mint a VOLT vagy a SopronFest, amely néhány napra még több életet és fiatalos energiát kölcsönöz a városnak.

Sopron főtere a város leglátványosabb része. Ez a barokk stílusú tér önmagában egy állomás, ahol érdemes elidőznöd. A téren található gyönyörű épületek mind műemlékvédelem alatt állnak. Ugyanitt látható a Tűztorony is, amely Sopron városának ikonikus jelképe. A Tűztorony római falmaradványokra épült, barokkos stílusát, körerkélyét és sisakját csak az 1676-os pusztító tűzvész után kapta.

Sopron első gyógyszertára, a Storno ház is fontos látnivaló, ha a városban jársz. Ugyanakkor, ha valami igazán lenyűgözőt látnál, vedd az irányt a Taródi vár felé, amely Kolostor-erdő közelében található és egyben Sopron legkülönlegesebb látnivalója. Ez a lovagvárak mintájára épült vár 4300 négyzetméter és szinte teljesen mértékben egyetlen ember, Taródi István építette.

Sopron szállás tippek:

7. Győr

A legszebb magyar városok listánkon a következő Győr. Ez a város kihagyhatatlan látnivalókkal és élménydús programokkal várja az utazókat. Ideális úti cél családok, kisgyermekes családok, párok, de akár baráti társaságok részére is, hiszen sokszínűségével minden korosztály számára tartogat valami izgalmas látnivalót. Egy biztos: ez a barokk város Magyarország legszebb városai közé tartozik!

Olyan barokk épületeket nézhetsz meg Győrgyben, mint az Esterházy palota vagy a Zichy palota, mindkettő izgalmas legendákat és kincseket nyújt. Természetesen Győrben járva látnod kell a Káptalandombon álló Bazilikát és Püspökvárat. A Győri Balett is méltán híres, illetve, ha inkább pihenésre és kikapcsolódásra vágynál, a város élményfürdője remek választás lehet mind családok, mind baráti társaságok számára.

A Rába-part páratlan hangulata is sok helybélit és kirándulót vonz a városba, úgyhogy ha Győrben jársz, mindenképp ajánljuk a figyelmedbe. Ezen kívül pedig főleg gyerekes családok részére ajánlom az állatkert meglátogatását, amely remek élmény nyújt kicsik és nagyok számára egyaránt. Apropó nagyok, ha jól jönne egy kis frissítő a melegben, a Belga sörözőben biztosan nem fogsz csalódni!

Győr szállás tippek:

8. Székesfehérvár

Következő a listánkon Székesfehérvár, amely Magyarország legnagyobb városai közé tartozik. A Magyarország városai népesség szerint listát elnézve, Székesfehérvár a 9. helyen van. A város félúton található Budapest és a Balaton között, így tökéletes úti cél, ha ki szeretnéd egészíteni a kirándulást egy kis történelemmel és kultúrával. Székesfehérvár gazdag történelméhez ugyanis nehezen találni hasonlót.

Ennek értelmében természetesen a város látnivalókban sem szegénykedik, így készülj fel arra, hogy rengeteg sétában és élményben lesz részed. A belváros szobrai melegenevítik a város történelmét, a Fő utca műemlék fantasztikus barokk és copf épülete szemet gyönyörködtetők, de szecessziós épületekből is találni szép számmal. A városháza főépülete és a hozzá tartozó Zichy palota is remek látvány.

Székesfehérváron járva kötelező látnivaló az Országalma, amely tulajdonképpen egy vörös márvány díszkút. Közvetlenül az Országalma melett található a Püspöki palota is. Ugyancsak fontos látnivaló a város legkiemelkedőbb építménye, a Bory-vár. Tudtad, hogy a Bory-várat még a Guiness rekordok könyve is feljegyezte, mint a legnagyobb épületet a világon, amelyet egyetlen ember épített?

Székesfehérvár szállás tippek:

9. Szeged

Ha érdekel melyek a legszebb városok Magyarországon, Szeged mindenképp az elsők között jut eszembe. Ugyanakkor, a legnagyobb magyar városok közül Szeged az élen van, a harmadik Budapest és Debrecen után. De mi is teszi ennyire szerethetővé és széppé Szegedet? Nos, az egyetemi város egyedülálló hangulatához sokban hozzájárul a Tisza part, illetve a lenyűgöző építészet és kulturális élet.

Az 1913 és 1931 között épült dóm vagy Magyarok Nagyasszonya Székesegyház a város legikonikusabb épülete. Ehhez társul az Árpád-kori Dömötör torony, a Dóm tér kerengője, az egyetem épületei, illetve a püspöki palota. Érdekesség, hogy a Dóm téren található árkád alatt néhány magyar híresség portréja látható. A Hősök kapuját is megéri meglátogatnod, amely az I. világháborúban elesettek számára állít emléket.

A szegedi kiruccanás pedig nem lenne teljes a szecessziós házak megcsodálása nélkül, így erre is mindenképp hagyj időt. A leghíresebb épületek ezek közül a Reök-palota, a Gróf-palota, A Deutsch-palota, illetve az Ungár-Mayer palota. Ha időd engedi, sétálj végig Szeged utcáin és csodáld meg ezeket a remekműveket. Ha pedig egy kis kényeztetésre vágysz, a Reök-palotában mennyei cukrászdát találsz.

Szeged szállás tippek:

10. Debrecen

Mint azt már a bevezetőben említettük, Debrecen nemcsak Magyarország legnagyobb városai közé tartozik, de a Magyarország városai népesség szerint listán is a második helyet foglalja el, közvetlenül Budapest után. Lakosságának sokaságához képest azonban Debrecen igazi vendégszeretettel fogadja látogatóit és megannyi látnivalóval gondoskodik arról, hogy egy percig se unatkozzunk.

A belvárost felfedezve olyan látnivalókba botlasz, mint a virágpiac, a Milleniumi szökőkút, a Debrecen feliratú szelfipont, de mindenek felett természetesen a Debreceni Református Nagytemplom a város legikonikusabb látnivalója. Mindenképp térj be a templomba, hiszen bent is rengeteg látnivaló van. Ilyen például a Rákóczi-harang, a Padlástér, illetve a két torony között húzódó Panorámajárda, amelyen végig is sétálhatsz.

Tovább haladva, izgalmas látnivaló lehet a Nagytemplom kertje, a debreceni líciumfa, amelyhez érdekes legenda szövődik, illetve a Református Kollégium Nagykönyvtára. Kissé tovább barangolva, fedezd fel a Nagyerdei Víztornyot is, amelyet este, díszkivilágításban is érdemes meglátogatni. A Debreceni Egyetem épülete és a hozzá tartozó park is szemet gyönyörködtető látványt nyújt, így érdemes itt is elidőzni.

Debrecen szállás tippek:

11. Kecskemét

Kecskemét nemcsak a legnagyobb magyar városok egyike, de lakónépesség szerint Magyarország legnépesebb városai közül a nyolcadik helyet foglalja el. Ez a város az ország közepén fekszik, így akár Budapestről, akár máshonnan érkezel, könnyű megközelíteni. A Hírős város néven is emlegetett Kecskemét neve a kecske, illetve a mét (járás) szavakból ered. A kecske pedig természetesen a város címerében is megtalálható.

A város látványosságai közé tartozik az 1774 és 1806 között épült katolikus Nagytemplom, amely egy copf (későbarokk) stílusú székesegyház. Hasonló fontossággal bír a Lehner György és Pártos Gyula tervei alapján épült Városháza is, amelyben impozáns díszterem található. Ami igazán különlegessé teszi a termet az a korabeli berendezések, amelyek egytől egyig kézművesipari munkával készültek.

Kecskemét másik ikonikus épülete nem más, mint a Cifrapalota. Ez a szecessziós stílusban épült palota Márkus Géza tervei alapján épült és 1902-ben került átadásra. Az épületben eredetileg lakások és üzletek voltak, valamint kereskedelmi kaszinó is helyet kapott benne. A Cifrapalota megnevezés pedig a lenyűgöző tetőcserepeknek és mázas homlokdíszeknek köszönhető, amelyek a Zsolnai gyár munkáját dicsérik.

Kecskemét szállás tippek:

12. Visegrád

Magyarország városai közül Visegrád az egyik legnépszerűbb turisztikai célpont. Ennek oka, hogy nemcsak remek történelmi látványosságokkal fogadja az utazókat, de lélegzetelállító földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően Visegrádról megcsodálható a Dunakanyar. Nem véletlen, hogy Visegrád a Dunakanyar fővárosaként ismert, így tehát ha érdekelnek a legszebb városok Magyarországon, akkor itt a helyed!

A Fellegvár az egyik legfontosabb állomás ha Visegrádra érkezel, innen ugyanis belátható a Dunakanyar és a Pilis is. Tovább folytatva utadat, mindenképp látogasd meg a Visegrádi Királyi Palotát. Ez Károly Róbert uralkodása alatt lakóházként működött, majd Zsigmond uralkodás alatt alakították palotává. Kicsik és nagyok számára egyaránt élvezhető program a kastély meglátogatása, így mindenképp ajánlom!

Visegrád ezen kívül remek gasztronómiai ínyencségekkel várja látogatóit. Hidd el, érdemes egy ebédszünet erejéig kiszakadnod a városnézésből, nem fogod megbánni! Ha pedig szerencsés vagy, akár egy helyi fesztiválon is elidőzhetsz. A Salamon-torony például minden évben lovagi tornáknak ad otthont, ezen kívül pedig Visegrád nevéhez kötődik a Nemzetközi Palotajákok rendezvény is, ami felejthetetlen élményt nyújt!

Visegrád szállás tippek:

13. Gödöllő

magyar városok

A magyar városok közül az egyik leghíresebb nem más, mint Gödöllő. A város ikonikus épülete a Grassalkovich Kastély, vagy más néven Erzsébet kastély, amely kétségtelenül Magyarország legszebb városai közé emeli Gödöllőt. Nem véletlen, hogy az Osztrák-Magyar Monarchia idején ez a kastély volt Sisi egyik kedvenc üdülőhelye. Gyönyörű maga az épület is, de a környezet is szemkáprásztató, ami körbeveszi.

A barokk kastély és a hozzá tartozó Versailles mintájára kialakított kastélypark órákig ámulatba tud ejteni. Ugyanitt található Mária Terézia szobra is, valamint a Királydombi Pavilon. Ugyanakkor, egy másik érdekesség, amit érdemes megnézed Gödöllőn járva, az Horthy Miklós bombabiztos bunkere, amely 10 méter mélyen fekszik a kastély déli oldalán. A bunkert 170 centiméteres vasbeton falak erősítik.

A Gödöllői arborétum is nagy népszerűségnek örvend, így ha elidőznél még a természetben, mindenképp ejtsd utadba. Ajánlom figyelmedbe a Városi Múzeumot is, ahol a városkép alakulásáról tudhatsz meg többet. Ezen kívül a Szent István egyetem épületét és a hozzá tartozó botanikus kertet is megéri megcsodálni. Illetve ki ne hagyd az Erzsébet parkot, ahol Sisi szobrát is megtalálod.

Gödöllő szállás tippek:

14. Szentendre

Ha érdekelnek a legszebb városok Magyarországon, de nem szívesen utaznál órákat Budapestről, Szentendre a tökéletes úti cél számodra, évszaktól függetlenül. Ennek a kis városkának ugyanúgy mind nyáron a fesztivál szezon alatt, mind télen, a karácsonyi ünnepek alkalmával megvan a sajátos kis lenyűgöző sármja, ami nemcsak a környékbelieket, de külföldi turistákat is szép számmal bevonzza.

Szentendre egy igazi kis kincsesdoboz, amely Budapesttől mindössze 30 km-re található. A jó hír pedig, hogy a Batthyányi térről induló 5-ös HÉV-nek köszönhetőn tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Ami pedig még ennél is jobb az az, hogy Budapestről autóval kevesebb, mint félóra alatt Szentendrén lehetsz. Művészeti, kulturális, szórakoztató programokban gazdag kis város, ahol mindig történik valami.

Ez a kis város olyan látványosságokkal fogad, mint a Skanzen, más néven Szabadtéri Néprajzi Múzeum, amely betekintést enged a 18. századtól a 20. századi magyar emberek életébe. Ajánlom figyelmedbe ugyanakkor a Kovács Margit Kerámiamúzeumot, de a főtér és az óváros is megér néhány órát. Itt érdemes elfogyasztani egy ízletes ebédet, miközben zavartalanul csodálhatod a hangulatos kis utcákat.

Szentendre szállás tippek:

15. Tihany

magyar városok

Végül, de nem utolsó sorban, ha engem kérdezel, Magyarország városai közül az egyik leggyönyörűbb Tihany. Ez az egyik legkisebb város az ország, de megannyi csodával kápráztatja el a szemet. Minden elfogultság nélkül merem állítani, hogy kevés szebb látványosság van a tihanyi révnél. A kilátás innen a Balaton égszínkék vízére és a vitorlásokra olyan élményt nyújt, ami felteszi a balatoni nyárra a pontot.

Ugyanitt található a Tihanyi Bencés Apátság is, amely Tihany városának ikonikus jelképévé vált. A ma is működő monostor nemcsak vallási szempontból fontos, de a magyar nyelv történelmének és fejlődésének is egy páratlan mérföldköve. Az 1055-ből származó Tihanyi Apátság alapítólevele ugyanis az egyik legfontosabb magyar írásos szórványemlék, amelyben a latin szövegbe magyar szavak ágyazódnak be.

Ha pedig Tihanyban jársz, ki ne hagyd a tihanyi visszhangot, a Jézus Krisztus szenvedését és keresztútját jelképező Kálváriát, illetve a Panoptikumot, amely rövid betekintést nyújt Magyarország történetébe. Kicsik és nagyok számára egyaránt élvezhető látványosságok ezek. Óh, és hogy egy kis ínyencségről is szót ejtsünk, a tihanyi főzött fagylalt bizony kihagyhatatlan, így mindenképp ajánlom, hogy a városnézést egy kézműves főzött fagyival koronázd meg!

Tihany szállás tippek:

Összefoglaló: magyar városok

Ezek voltak tehát Magyarország legszebb városai! Ezen a ponton gondolom, hogy sikerült némi inspirációt gyűjtened, hogy hová is látogass el, ha legközelebb felfedező túrára indulnál Magyarországon. Mint azt láthattad, nemcsak a legnagyobb városok tartogatnak izgalmas látnivalókat, de a kisebb, félreesőbb városok is remek úti célul szolgálhatnak. Egy biztos: az ország bármely pontján az utadba esik egy város, amelyet nemcsak hogy érdemes meglátogatnod, de bizony érdemes elidőznöd is pár napot, hogy még többet tudj meg a város látványosságairól, történelméről és kultúrájáról. A jó idő és a nyár közeledtével pedig mi mást mondhatnék, mint azt, hogy útra fel!

Pin: magyar városok

15 Magyar Város – Magyarország Legszebb Városai
Spread the love
Scroll to top

You cannot copy content of this page