A Best Parking Budapest Repülőtéri Parkoló – Hol parkolj a reptérnél?

budapest reptér parkoló

Kedves utazó! Ha számodra is gondot okoz a parkolás Budapest repterénél, van egy remek hírünk: ez nem kell, hogy továbbra is így legyen! A nemrégiben megnyílt Best Parking Budapest reptér parkoló fantasztikus választás, ha szeretnéd biztonságban tudni az autódat, amíg elutazol. A reptéri parkolás az utazás egy igencsak fontos része. Nem mindegy ugyanis, hogy hol és milyen körülmények között hagyod az autódat, és nyílván az sem, hogy mennyiért. Érdemes figyelembe venned, hogy őrzött parkolóról van-e szó, illetve hogyan jutsz el a parkolótól a terminálra.

Ugyanakkor, nem utolsó szempont a parkoló által kínált kiegészítő szolgáltatások tárháza sem. Ezek ugyanis jelentősen megkönnyíthetik az utazással járó nehézségeket. Nos, nemrégiben kipróbáltuk a Best Parking reptéri parkoló szolgáltatást és bátran állíthatjuk, hogy itt mindent megtalálsz, amire szükséged lehet. A személyzet kedves üdvözlő mosolyától a villámgyors és mellesleg ingyenes oda-vissza reptéri transzferig, ez a reptéri parkoló mindent megtesz a kényelmes és stresszmentes utazásért.

Best Parking – Parkolás Budapest Repülőterénél

budapest reptér parkoló

Fotó: Laukó Brigitta

Budapest parkolás szempontjából sokunknak okoz fejfájást, főleg, ha a repülőtér környékén szeretnénk leparkolni. A Best Parking Budapest reptér parkoló egy remek lehetőséget nyújt, ha nem szeretnél egy halom pénzt elkölteni taxira vagy reptér transzfer szolgáltatásra, valamint egy kedves ismerős vagy jóbarát jóindulatára sem szeretnél feltétlenül hagyatkozni. Hiszen miért is mondanál le saját autód kényelméről, valamint saját időbeosztásodról akár az utazás napján is? 

Mint tudjátok, itt a Mira Magazinban különféle utazással kapcsolatos témákkal foglalkozunk. Nem véletlen tehát, hogy reptéri parkolás kérdése is idetartozik, hiszen számtalan nemzetközi repülőjárat indul a Budapest Nemzetközi Liszt Ferenc Repülőtér termináljairól. Éppen ezért úgy gondoltuk, hogy az alábbiakban részletesen bemutatjuk az általunk is kipróbált Best Parking Budapest repülőtér parkolót. Jöjjön tehát minden, amit tudnod kell a parkoló által kínált férőhelyekről, árazásról, valamint kiegészítő szolgáltatásokról! Vágjunk is bele!

Gyors és egyszerű parkolás Budapest repterénél

budapest reptér parkoló

Fotó: Laukó Brigitta

Ha Budapestről repülnél áhított úti célod felé, a Vecsésen található Best Parking Budapest reptér parkoló gondoskodik arról, hogy már az utazás napja is gondfeledten és stresszmentesen teljen. Legalábbis, ami a parkolást és a reptérig vezető utat illeti. Nem hinnénk, hogy újat mondunk, amikor azt állítjuk, hogy Budapest repülőtér parkolás szempontjából meglehetősen költséges, még akkor is, ha csak várakozni szeretnél.

Ahhoz pedig, hogy konkrétan a reptéren hagyd az autódat, mélyen bele kell nyúlnod a pénztárcádba. A vecsési Best Parking reptéri parkolóból csupán 5-7 perc alatt ki tudsz érni a terminálra. A transzfert pedig természetesen a parkoló biztosítja, ingyen és azonnal. A legfontosabb pedig, hogy bankot sem kell robbantanod ahhoz, hogy akár egy hétre is a parkolóban hagyd az autódat. De lássuk is, pontosan mit tartogat számodra ez a parkoló!

Mit kínál a Best Parking Budapest reptér parkoló?

Fotó: Laukó Brigitta

Budapest reptér parkoló szolgáltatásban nem szűkölködik. Miért érdemes tehát a Best Parkingot választanod? Hol található pontosan ez a parkoló és hány parkolóhellyel rendelkezik? Milyen típusú járművek fogadására alkalmas és ajánlanak-e bármilyen extra szolgáltatást a vendégek számára? Mennyibe kerül itt parkolni? Természetesen minden kérdésre megvan a válaszunk, mindennek utána néztünk!

A parkolót Vecsésen a Széchenyi utca 150. szám alatt találod, ami csupán 5-7 percnyi utazásra van a reptértől. A Best Parking egy jókora elkerített, kamerákkal őrzött területen fekszik, amely 800 jármű fogadására alkalmas. Ami pedig a járműveket illeti, a robogóktól és kis személyautóktól a nagybuszokig minden járműt szeretettel fogadnak. A parkolóban állandó személyzet tartózkodik, így biztos lehetsz benne, hogy járműved a legnagyobb biztonságban lesz, amíg te éppen üzleti úton érsz el sikereket vagy éppen a jól megérdemelt családi nyaraláson lazulsz.

Ferihegy reptér parkoló árak? Csak semmi pánik!

budapest reptér parkoló

Fotó: Laukó Brigitta

Előljáróban annyit elmondhatunk, hogy a parkolás Budapest repterétől csupán néhány kilométerre nem fogja kifosztani a malacperselyed! Legyen szó rövidtávú vagy hosszútávú (akár hetekig tartó) parkolásról, a Best Parking árlistáját elnézve jó eséllyel elégedett leszel az ajánlattal. Tudva, hogy saját autód kényelmében érkezhetsz a parkolóba, ahonnan díjmentesen percek alatt kivisznek a reptérre, majd vissza, úgy gondoljuk, hogy mindenképp megéri a befektetést!

Az árlistát elnézve azonnal láthatjuk, hogy a parkolás díja két dologtól függ igazán, a járművünk típusától, valamint a parkolóban töltött napok számától. Ami a jármű típusát illeti, kétféle megkülönböztetés létezik. A maximum 7 személyes gépjárművek, valamint a 7-nél több személyes járművek parkolása más-más árazással rendelkezik. Ez teljesen érthető, hiszen egy kis személyautó nyílván kevesebb helyet foglal el, mint egy kisbusz vagy nagybusz. Mert igen, a Best Parkingban akár nagybuszok is leparkolhatnak.

A maximum hét személyes járművek 1 napra szóló leparkolása 8000 forinttól indul, az ár pedig egyre barátságosabbá válik napra leosztva, ha több napra foglalunk. Ennek értelmében például a 2 napra szóló parkolás 8500 forint, az 5 napig tartó parkolás 12000 forint, valamint a 10 napos parkolás díja 16000 forint. A nagyobb járművek esetében kevéssel ugrik meg az ár. Az egy napos parkolás 10500, míg a 10 napos 24000 forintba kerül.

Ugyanakkor, érdemes szemfüles lenni, ugyanis a parkoló gyakran ajánl kedvezményes árakat. Ezekről a weboldalon, valamint a parkoló közösségi média felületein tájékozódhatsz. Ezen felül pedig a visszatérő vendégeknek minden esetben 10% kedvezménnyel kedvesnek. Ugye, hogy nem is olyan vészes vállalkozás reptéri parkolóban hagyni az autódat?

Ingyenes reptéri transzfer és egyéb kiegészítő szolgáltatások

budapest parkolás

Fotó: Laukó Brigitta

Egy másik fontos szempont a reptéri parkoló kiválasztásánál az, hogy hogyan is tudsz majd eljutni a parkolóból a terminálra, valamint hazaérkezéskor vissza az autódhoz. Nos, a Best Parking ezt a lehető leggördülékenyebben oldotta meg ingyenes oda-vissza reptér transzfer szolgáltatással.

Kipróbáltuk, így bátran ajánljuk! A parkolóba való érkezéskor egy gyors regisztráció után azonnal 9 személyes, légkondicionált kisbusszal kivisznek a terminálhoz. Hazaérkezéskor pedig a poggyászátvétel után csak hívnod kell a sofőrt, aki azonnal indul is érted a megbeszélt találkozási ponthoz.

Az egyéb kiegészítő szolgáltatások között természetesen megtalálható az ingyenes mosdóhasználat a parkoló területén. Ugyanakkor szuper kis hely a kényelmes terasz, ahol az étel és ital automatában található finomságokkal készülhetsz fel az utazásra. Ezen kívül a parkoló irodájában igénybe veheted a bőröndfóliázó gépet, amivel rengeteg időt spórolhatsz majd meg a reptéren.

Úgy gondoljuk, elárulhatjuk, hogy itt nem áll meg a Best Parking kiegészítő szolgáltatásainak kínálata. A parkoló folyamatosan megújul és olyan szolgáltatások bevezetésére törekszik, amelyek még tovább könnyítik a vendégek életét. Jelenleg éppen egy autótisztító létrehozásán szorgoskodnak, amely reményeik szerint nemsokára megnyitja kapuit.

Foglalj online a Best Parking Budapest reptér parkoló szolgáltatáson keresztül

budapest parkolás

Fotó: Laukó Brigitta

A foglalás, mint minden más a Best Parking reptér parkoló esetében, pofonegyszerű. Fellépve a parkoló hivatalos weboldalára lehetőséged van (sőt, ajánlott) előre foglalni online. Csak néhány kattintás az egész. Először is meg kell adnod az érkezés, valamint a távozás dátumát és időpontját. Miután kész vagy a foglalási periódus beállításával, ki kell választanod a járműved típusát. Itt 3 lehetőséged van: személyautó, kisbusz és busz.

Ezt követően lehetőséged van előre a kosárba tenni a poggyászfóliázást is. Az adataid gyors megadása után megerősítve a foglalást bankkártyás és készpénzes fizetésre is lehetőséged van. Online foglalásodról egy emailt kapsz, amely tartalmazza a parkoló elérhetőségeit és némi fontos információt a parkoló használatával kapcsolatban. Foglalj Online!

Összefoglaló: parkolás Budapest repterénél, a Best Parkingban

Budapest airport parkolás egyszerűen? Best Parking! Ennyire egyszerű. Ha minket kérdezel, a Vecsésen található Best Parking tökéletesen hozza mindazt, ami egy repülőtéri parkoló esetében elvárt lehet. Teljeskörű biztonság, kamerák, kedves, segítőkész személyzet, kényelem, tisztaság és olyan remek kiegészítő szolgáltatások, amelyek tényleg megkönnyítik az utazók napját.

A kényelmes kis terasztól kezdve a mosdóhasználaton át a bőröndfóliázásig, ha a Best Parkingban parkolsz, biztos lehetsz benne, hogy már az utazás első percei is remek hangulatban telnek majd. Nem beszélve az ingyenes oda-vissza reptér transzferről, aminek köszönhetően percek alatt a terminálon, majd hazaérkezéskor az autódban lehetsz.

Bár a ferihegy reptér parkoló árak ijesztőek lehetnek, ebben az esetben láthattad, hogy a Best Parking egy pénztárcabarát megoldást kínál, legyen szó rövid- vagy hosszútávú parkolásról. Ha te is annyira szenvedélyes utazó vagy, mint mi, de mindig nyűgöt jelent kijutnod a reptérre, válaszd a Best Parkingot és meglátod, az utazás napja sokkal jobban fog telni, mint előtte bármikor!

Pin: parkolás budapest

A Best Parking Budapest Repülőtéri Parkoló – Hol parkolj a reptérnél?
Spread the love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top

You cannot copy content of this page